Articol

Detergentul Perwoll Renew&Blossom

Bună tuturor, azi vorbim despre Detergentul Perwoll Renew&Blossom .

Este prima data când am încercat un produs Perwoll și evident că așteptările mele erau destul de mari. Mereu auzeam în jurul meu persoane care îl foloseau și care erau foarte mulțumite.

Din obișnuință/comoditate, am evitat ideea de a-l achiziționa, dar de acum nu o să mai spun NU.

M-a intrigat mult ideea de Renew&Blossom, așa că imediat cum l-am primit l-am pus la treabă. Cred că nu mai are rost să zic că m-am îndrăgostit de parfumul lui. Nu stiu cum sunteți voi, însă mie nu mi plac toate aromele din aceste produse de spălat hainele. Veți zice, ei hai, faci nazuri și la asta?!

Perwoll

Ei bine… fac. Asta pentru că dacă parfumul se păstrează mult pe haine, vreau să fie unul care să mi placă și mie.

Alte plusuri? Faptul că este potrivit pentru curățarea rufelor realizate din orice tip de material textil.

Îmi place mult că cei de la Perwoll au venit cu acest produs care promite păstrarea pe un timp îndelungat a culorii hainelor. Ideea din spate e că, daca hainele își păstrează culoarea, le vei avea mai mult timp, deci nu vei mai cumpără altele.

Conceptul #RethinkFashion încurajează mișcarea „slow fashion”, lucru care pe mine personal mă bucură. Pentru că în felul asta economisim și bani dar și spațiu în garderobă. Eu cam ca orice femeie de pe această planetă suferind de sindromul „N-am cu ce să mă îmbrac”. Îl ai și tu nu?

Cert e că m-am împăcat bine cu el și momentan nu i-am găsit vreun minus. Mi-ar placea să mi spuneți și voi daca l-ați încercat și daca aveți nemulțumiri cu privire la el.

Suntem persoane atât de diferite, așa că e posibil ca ce mie îmi place și mi se potrivește, ție să ți se pară o prostie.

Cam atât am avut de zis.

Le mulțumesc celor de la Buzzstore că mi-au dat oportunitatea de a încerca Detergentul Perwoll Renew&Blossom, dar și vouă că ați citit acest articol.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

https://www.facebook.com/BUZZStoreRomania/

https://www.instagram.com/the_buzzstore_ro