Articol

Despre rutina mea de ingrijire

Bună tuturor. Despre rutina mea de ingrijire vorbim azi.

Nu stiu cum sunteți voi, însă eu mereu am fost adepta rutinei. Consider că e foarte important să avem grija atât de fața noastră, cât și de corpul nostru.

Seara, camera mea se transformă într-un spa. Îmi adun toate produsele și aloc timp pentru a-mi face magia.

1)La capitolul ten urmez niste pași foarte simpli: Demachiere și hidratare. Despre asta am tot vorbit la mine pe blog, așa că nu vă mai zăpăcesc, momentan.

2)Îngrijire de sus până jos:

Eu una încep de jos, de la tălpi, folosesc diverse creme, fie speciale pentru picioare, fie care sunt pentru corp. Ce îmi place mie să fac este să adaug și câteva picături de ulei hidratant.

În trecut am folosit: ulei de argan, de nuci de macadamia, jojoba, migdale dulci și lista continuă. Important e să fie un ulei hidratant. Credeți-mă, face minuni.

Pentru restul corpului folosesc diverse creme, unturi, uleiuri. Depinde foarte mult de anotimp. Vara vreau ceva mai lejer, care să intre rapid în piele. Pe când iarna, vreau ceva mai gras, mai hidratant.

3)Îngrijirea parului

La capitolul par recunosc că nu fac ceva deosebit, În momentul în care îmi fac codițe împletite îmi dau părul cu un balsam leave-in. Nu am unul favorit, momentan folosesc ceva de la Wash and Go, miroase a cocos și parul meu se înțelege bine cu el.

4)Și unghiile merită puțină iubire

În ultimul timp folosesc foarte des tratament pentru unghii. Acum am ceva de la Eveline, îmi place foarte mult, iar seara găsesc puțin timp să îl aplic.

Cam ăsta a fost articolul meu de azi, am încercat să țin totul la general și să nu vin cu exemple de branduri pentru că de produse am tot vorbit.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!