skincare
Articol

Despre rutina mea de ingrijire

Bună tuturor. Despre rutina mea de ingrijire vorbim azi.

Nu stiu cum sunteți voi, însă eu mereu am fost adepta rutinei. Consider că e foarte important să avem grija atât de fața noastră, cât și de corpul nostru.

Seara, camera mea se transformă într-un spa. Îmi adun toate produsele și aloc timp pentru a-mi face magia.

1)La capitolul ten urmez niste pași foarte simpli: Demachiere și hidratare. Despre asta am tot vorbit la mine pe blog, așa că nu vă mai zăpăcesc, momentan.

2)Îngrijire de sus până jos:

Eu una încep de jos, de la tălpi, folosesc diverse creme, fie speciale pentru picioare, fie care sunt pentru corp. Ce îmi place mie să fac este să adaug și câteva picături de ulei hidratant.

În trecut am folosit: ulei de argan, de nuci de macadamia, jojoba, migdale dulci și lista continuă. Important e să fie un ulei hidratant. Credeți-mă, face minuni.

Pentru restul corpului folosesc diverse creme, unturi, uleiuri. Depinde foarte mult de anotimp. Vara vreau ceva mai lejer, care să intre rapid în piele. Pe când iarna, vreau ceva mai gras, mai hidratant.

3)Îngrijirea parului

La capitolul par recunosc că nu fac ceva deosebit, În momentul în care îmi fac codițe împletite îmi dau părul cu un balsam leave-in. Nu am unul favorit, momentan folosesc ceva de la Wash and Go, miroase a cocos și parul meu se înțelege bine cu el.

4)Și unghiile merită puțină iubire

În ultimul timp folosesc foarte des tratament pentru unghii. Acum am ceva de la Eveline, îmi place foarte mult, iar seara găsesc puțin timp să îl aplic.

Cam ăsta a fost articolul meu de azi, am încercat să țin totul la general și să nu vin cu exemple de branduri pentru că de produse am tot vorbit.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

13 comentarii

 1. Wow imi place cum suna treaba asta cu rutina de ingrijire.Aveam obiceiul asta inaite de a naste.Acum nu prea mai am timp dar incerc sa imi fac desi nu reusesc in fiecare seara

  1. Sabina spune:

   Asa e, te inteleg.

 2. Rutina mea de ingrijire cuprinde o multime de produse, nicio parte din corp nu ramane neingrijita.

  1. Sabina spune:

   Foarte bine

 3. Si mie imi place rutina, dar imi este sparta de copii sau mama. Imi doresc cu disperare inca o baie in casa. Pana atunci… respir adanc.

  1. Sabina spune:

   Te inteleg.

 4. Eveline folosesc si eu pentru unghii dar parca nu mai are aceeasi calitate ca acum un an…

  1. Sabina spune:

   Asta cam asa e

 5. O rurina interesanta cu care ti-ai gasit un echilibru. Cateva produse se regasesc si in rutina mea

  1. Sabina spune:

   Multumesc.

 6. Este interesantă rutina ta și mă bucură faptul că reușești să te ții de ea seară de seară. Înainte procedam și eu la fel, dar în ultima perioadă mă simt așa de obosită seara încât nu mai am chef decât de rutina de îngrijire a tenului. 🙄

  1. Sabina spune:

   Te inteleg

 7. […] să împlinesc în curând 26 de ani și mi-am dat seama că eu sunt omul rutinelor. Funcționez mult mai bine așa. Îmi place să știu că dimineața trebuie să fac aia și la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.