Articol

Despre pozele de tinute

Bună tuturor. Astăzi vreau să vorbim Despre pozele de tinute.

Eu mereu le-am admirat pe fetele care postau ținute pe conturile de socializare sau în articole pe blog. Mă uitam la ele și ziceam, într-o zi o să fac și eu asta.

Timpul a trecut și parcă eu nu făceam nimic în acest sens. Dorința era undeva acolo, dar parcă nu aveam motivație să mă pun pe treabă.

Problema mea cu acest gen de poze era faptul că aveam o mentalitate greșită și vă zic și care era aceea. Pe la 17-18 ani credeam despre mine următorul lucru:

„Eu sunt minionă și mai sunt și foarte slabă, cine ar putea să se inspire de la mine?”.

O mare prostie, nu???

Ei bine, da, era o mare prostie, asta pentru că și eu mă inspiram de la fete foarte înalte, sau de la fete cu forme. Astea fiind spuse, ele de ce nu ar putea să se inspire de la mine? nu?.

După cum ziceam, timpul a trecut, corpul meu a trecut prin niste transformări. Am slăbit foarte mult, apoi m-am îngrășat foarte repede și fiind foarte micuță de înălțime, lucrurile se văd mai intens la mine.

Dar asta nu m-a oprit, ci mi-a dat și mai multă încredere și am zis că trebuie să fac o schimbare în mentalitatea mea. Uite așa am început să mai pun câte o poză cu mine purtând diverse ținute.

Am observat sincer că pozele de genul asta reușeau cumva să strângă mai multe aprecieri decât restul pozelor mele. Lucru care m-a bucurat și m-a făcut să continui cu asta.

Nu cred că aș putea să postez doar ținute pe conturile mele de socializare, dar am prins curaj să pun și astfel de poze. Simt că am mai multa încredere în mine și mă bucur că am renunțat la mentalitatea aceea atât de greșită.

Hainele se găsesc în atâtea modele și atâtea mărimi, încât înălțimea sau greutatea nu trebuie să conteze.

Cam atât Despre pozele de tinute.

Voi postați genul asta pe conturile voastre de socializare?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!