Articol

De vorbit:VIATA E SUPERBA

simple-remidner-life-is-beautiful

Buna si bine te-am gasit, azi e despre De vorbit:VIATA E SUPERBA.

Pentru ca vremea e posomorata si toata lumea vrea sa stea in casa si sa se ascunda sub o patura , m-am gandit sa scriu un articol vesel pentru a mai colora situatia gri.

Eu ma consider o persoana pozitiva , cred ca rostesc de 10 ori pe zi „VIATA E SUPERBA” pentru ca asa si e si vad mai mereu persoane triste sau negativiste , fie ca merg la scoala ,la magazin sa iau paine sau in farmacie si e pacat.

In primul rand avem o singura viata si trebuie sa profitam la maxim de ea , e bine sa vedem lucrurile in roz chiar daca pe moment ele nu par asa.

Avem tendinta sa ne suparam pe lucruri marunte gen: Nu am gasit in magazin oja dorita sau mi-a intarziat coletul 2 zile sau mi s-a gresit culoarea la par. Lucrurile astea , crede-ma NU CONTEAZA. Principalul lucru care conteaza in viata este sanatatea .

De ce zic asta? Pentru ca prin sanatate poti sa ai fericire , iubire , putere de munca.

Probabil o sa ma crezi nebuna. Spune-mi tu , ai mai putea sa zambesti daca te-ar durea ceva? Ai mai putea tu sa muncesti daca nu ai fi apt din punct de vedere al sanatatii? Nu.

Eu am invatat sa pun pret pe sanatate deoarece multa vreme nu am avut-o. Chiar si acum ma lupt cu niste dureri crancene de spate pe care chiar nu ti le doresc. Evident ca sedintele de Bowen au inceput sa dea roade si o sa revin curand cu un update. Pana sa ajung sa fac acele sedinte am avut de furca.

Asa ca pune pret pe sanatate si spune-ti zilnic ca si mine ca „VIATA E SUPERBA”. Pentru ca asa e , nu lasa problemele cotidiene sa ti rapeasca fericirea. Fa tot ceea ce ti doresti atunci cand iti vine in minte.

Vreau sa raspandesc in jur multa pozitivitate pentru ca simt ca asta e menirea mea , sa ma fac pe mine si pe oamenii din jur sa fie fericiti si sa zambeasca pentru ca asa e frumos.

De acum pe instagram vreau sa incep sa pun poze cu #viataesuperba.

De asemnea vreau sa te provoc sa iti zici in fiecare zi aceste cuvinte minunate cu care mi-am obsedat toata familia, prietenii si pe oricine imi iese in cale:

VIATA E SUPERBA!!!

Sper ca ti-a placut iar noi ne revedem curand cu o noua postare , pana data viitoare:

Pupici si multa sanatate!!!

PS:Nu uita ca…VIATA CHIAR E SUPEBA , ooook , ma opresc:)))))