Articol

De la Pentru corpul tau

De la Pentru corpul tau

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi revin cu un articol despre produsele pe care mi le-am ales recent de pe site-ul celor de la https://pentrucorpultau.ro/ .

Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți că eu am mai avut și în trecut colaborări cu ei. Practic eu îmi aleg niște produse și vin cu impresia mea despre ele, fără ca acest lucru să fie alterat (să zicem așa) de faptul că le-am primit.

Dar gata cu vorbăria, trec la produse:

Detergent lichid Persil Color Gel Lavander , 1000 ml

Înainte când eram eu mică, țin minte că mama spăla mereu cu Persil doar că ea folosea varianta pudra și am zis să mai schimbăm și să încercăm și noi varianta asta lichidă.

Eu personal sunt mulțumită, produsul are un miros subtil de lavandă, curăță bine rufele și chiar aș vrea să mai încerc și alte arome, pentru că lavanda nu e neapărat preferata mea.

Balsam de rufe Semana Moonflower Gold 1l

Faceți cunoștință cu balsamul meu de rufe preferat, pur și simplu m-am îndrăgostit de aroma asta și defapt de brandul Semana în sine.

Înainte nu prea le dădeam vreo șansă, foloseam Lenor, dar nici nu se compară, miroase de o mie de ori mai bine, parfumul chiar se păstrează pe rufe, deci clar de acum o să folosim doar Semana.

Șampon pentru covoare Vanish 3in1, 500 ml

De curând am avut un mic incident cu o carpetă și pentru că m-am simțit oarecum vinovată. Am zis să iau un Vanish că poate rezolv lucrurile. Am avut mare noroc cu el.

Pata s-a dus, testat, plăcut.

Săpun lichid Petite Maison Pomegranate , 300 ml

Vă zic sincer, l-am luat pentru că zicea că miroase a rodie și miroase așa mancabil.  Ce mă interesează pe mine la un săpun lichid de mâini e să mi curețe și să mi hidrateze mâinile. Cam atât vreau, ăsta le face pe ambele, deci nu am de ce să mă plâng.

Chiar sunt curioasă să testez și alte arome pentru că am văzut că au o grămadă.

Șampon de păr Pantene Pro-V Full & Thick ,200 ml

Aveam ceva așteptări mai mari de la el, dar nu pot să zic că m-a dat pe spate. Incă îl folosesc, mă cam enervează mirosul pentru că mi aduce aminte de șampoanele Head and Shoulders.

Ca și efect e destul de basic așa, totuși mă bucur că vine într-o cantitate atât de mică, pentru că obișnuiesc să mă satur repede de un șampon.

Gel de duş Strawberry Touch Palmolive , 500 ml

De foarte mult timp tot spun că o să încerc acest produs, eu am mai avut din gama asta varianta cu ciocolată și mi-a plăcut mult, daaaar asta cu căpșuni îmi place și mai mult.

E un gel de duș cremos, curăță bine și de parfum, nici nu mai zic, e diviiiin.

Și cam asta e tot ce mi-am ales, sunt curioasă dacă vă face ceva cu ochiul de la ei, dacă da, aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

PS: Îi găsiți chiar și pe facebook.