Articol

De dulce cu Apidava

De dulce cu Apidava

De dulce cu Apidava

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi revin cu un articol dulce, dulce de tot și asta datorită produselor de la Apidava despre care vreau să vă vorbesc.

Știți deja că eu sunt o mare iubitoare de produse apicole.  Mierea din casă nu ne lipsește niciodată iar sortimentul meu preferat este cel de tei.

Mierea de tei este aliatul perfect în cazul problemelor cu gâtul, fiind un foarte bun antibacterian natura, ajută gâtul iritat și calmează tusea.

Miere de tei

Știu că sunt persoane cărora nu le place mierea. Li se pare o corvoadă să consume în fiecare dimineață, dar aceasta e bună să fie consumată oricând. Uite de exemplu mie când eram mică, mama îmi punea miere pe biscuiți, era o încântare.

Roua florilor

Că tot vorbim de încântări, ceva ce mi-a plăcut la nebunie și la care a trebuit să fac pe loc poze.

Miroase bine

Pentru mine desertul iernii nu constă în cozonaci, nu mă judecați, dar niciodată nu am fost fana lor, în schimb îmi place turta dulce.

Turta dulce

Și uite că ajungem și la ultimul produs primit, un produs care a intrat pentru prima dată în casa noastră, este vorba despre Esența de propolis.

Vă zic sincer că la început nu prea am știut în ce scop pot să o folosesc. M-am documentat un pic și vreau să vă spun și vouă ce am aflat:

Esenta de propolis

Esența de propolis are proprietăți antibiotice, antimicrobiene, antifungice, analgezice, antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulante.

Pentru administrarea orală este foarte important ca doza să fie cea corectă. între 1-3 picături pe kg corp/zi, timp de 3-4 săptămâni în cure de stimulare a imunității.

Se recomandă și ca uz extern datorită efectului cicatrizant și antibacterian: pe răni, arsuri, iritații (inclusiv iritații ale scutecului), înțepături etc.

Datorită efectului antibacterian se poate folosi ca picături în nas, urechi sau picături pe pleoape. În cazul infecțiilor oculare se recomandă picurarea pe pleoapă.

Dar haideți să vă zic cum am început eu să o consum. Ei bine, eu o pun în ceai. O iau și ca atare. Nu schimbă deloc gustul ceaiului și am încercat să pun și mai puține picături.

Iar acum pe final de articol vreau să vin la voi cu o recomandare de cadou pentru că tot suntem în preajma Crăciunului.

Stiu că acum la modă sunt cadourile inspirate de această sărbătoare.  De ce să nu oferim și cadouri de genul, ceva mai sănătoase.
Sunt sigură că cine va avea sub brad un cadou format din cele 3 produse despre care v-am vorbit, nu se va supăra.

Cam asta a fost și pe ziua de azi, va face cu ochiul vreun produs?

Dacă da, care?
Aștept răspunsurile voastre, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

PS: Produsele Apidava se găsesc pe http://www.honey-land.net/

Le puteți lua din diferite alte magazin online sau fizice, cu produse apicole, naturale.

Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colț, RemediaVert și altele.