De citit:Ghidul fotografiei de produs – Heidi Adnum

De citit:Ghidul fotografiei de produs - Heidi Adnum

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi revin cu recenzia unei cărți care sunt sigură că o să ajute pe multă lume și anume: Ghidul fotografiei de produsHeidi Adnum .

Eu personal sunt o împătimită a fotografiei, recunosc că în ultimul timp nu prea am mai avut inspirație, chef, timp să fac la fel de multe ca înainte, dar sunt sigură că acum că am citit această carte, o să reușesc să fac totul la un alt nivel.

Pentru cineva ca mine, care este și blogger și are și un cont de instagram pe care încearcă să și-l crească, cred că era necesară o astfel de lectură.

Carte si semn de carte

Ce mi place mie la această carte este faptul că se folosește un limbaj pe care îl înțeleg și eu, pentru că probabil știți și voi ca deobicei cărțile de specialitate pot avea un limbaj foarte tehnic, ei bine, aici nu e neapărat cazul.

Am învățat și eu în sfârșit despre setările aparatului meu, pentru că nu le înțelegeam, iar acum o să încerc să mă joc mai mult cu pozele mele.

Din carte

Foarte interesant mi se pare faptul că după fiecare lecție există câteva pagini cu cele mai arzătoare întrebări legate de acea lecție dar și sfaturi date de niște fotografi celebrii.

Pozele arată și ele foarte bine și este o carte care se citește rapid.

E potrivită atât pentru persoanele care fac poze la diverse produse pentru a le pune pe blog/instagram dar și pentru cei care au o afacere și vor să își vândă mai bine produsele.

Cuprins

La final avem și lecții de editare, cei drept sunt pentru un anumit program dar până și ei specifică că multe dintre setările acelea se regăsesc și în alte programe de editare.

Mă bucur foarte mult ca cei de la libris.ro mi-au oferit această oportunitate de a-mi alege această carte și o recomand cu mare drag oricărui/oricărei pasionat/e de fotografie.

Voi ce părere aveți?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

47436227_1112513188926284_4380728172174376960_n.png

Sabina

24 thoughts on “De citit:Ghidul fotografiei de produs – Heidi Adnum

  1. Eu am un aparat foto foarte performant si noroc ca orice poza as face imi iese,mi-ar trebui sa citesc si eu si sa documentez despre cum se pot face fotografii performante,multumesc de articol,o sa iau in considerare sfatul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top