Articol

De citit:Ghidul fotografiei de produs – Heidi Adnum

De citit:Ghidul fotografiei de produs - Heidi Adnum

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi revin cu recenzia unei cărți care sunt sigură că o să ajute pe multă lume și anume: Ghidul fotografiei de produsHeidi Adnum .

Eu personal sunt o împătimită a fotografiei, recunosc că în ultimul timp nu prea am mai avut inspirație.

Pentru cineva ca mine, care este și blogger și are și un cont de instagram pe care încearcă să și-l crească, cred că era necesară o astfel de lectură.

Carte si semn de carte

Ce mi place mie la această carte este faptul că se folosește un limbaj pe care îl înțeleg și eu. Probabil știți și voi ca deobicei cărțile de specialitate pot avea un limbaj foarte tehnic. Ei bine, aici nu e neapărat cazul.

Am învățat și eu în sfârșit despre setările aparatului meu, pentru că nu le înțelegeam, iar acum o să încerc să mă joc mai mult cu pozele mele.

De citit:Ghidul fotografiei de produs – Heidi Adnum

Din carte

Foarte interesant mi se pare faptul că după fiecare lecție există câteva pagini cu cele mai arzătoare întrebări legate de acea lecție dar și sfaturi date de niște fotografi celebrii.

De citit:Ghidul fotografiei de produs – Heidi Adnum

Pozele arată și ele foarte bine și este o carte care se citește rapid.

E potrivită atât pentru persoanele care fac poze la diverse produse pentru a le pune pe blog.

Cuprins

La final avem și lecții de editare.  Cei drept sunt pentru un anumit program dar până și ei specifică că multe dintre setările acelea se regăsesc și în alte programe de editare.

Mă bucur foarte mult ca cei de la libris.ro mi-au oferit această oportunitate de a-mi alege această carte. O recomand cu mare drag oricărui/oricărei pasionat/e de fotografie.

Voi ce părere aveți?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

47436227_1112513188926284_4380728172174376960_n.png