Articol

De citit:Bunele maniere la masa de Jeremiah Tower

De citit:Bunele maniere la masa de Jeremiah Tower

Bună și bine v-am găsit.Azi am pregătit pentru voi o nouă recenzie. De data asta am ales o carte mai specială, este vorba despre Bunele maniere la masa de Jeremiah Tower.

De citit:Bunele maniere la masa de Jeremiah Tower

Ca în fiecare lună, cei de la libris.ro mă susțin în pasiunea asta a mea cu cititul. Drept dovadă, am ajuns la 30 de cărți citite anul acesta cu puțin ajutor din partea lor, lucru pentru care le mulțumesc.Revenind la carte, haideți să ne luăm un moment și să apreciem persoana care a reușit să scoată o asemenea copertă. Mi se pare absolut superbă.

Sunt extrem de multe sfaturi atât pentru cei care organizează o masă, dar și pentru cei care vin să mănânce la una. Sau pentru mesele în oraș, sau în diferite țări.Mi se pare interesant că au o secțiune și pentru cei ce lucrează ca și ospătari.

Este o carte ușoară, care se citește repede, eu am citit-o în drumul spre Sinaia, are și câteva desene foarte frumoase.

Mi se pare un pic enervantă folosirea cuvântului amfitrion de atâtea ori, dar dacă treceți peste asta, este o carte bună.

Consider că ar trebui să ne axăm un pic mai mult pe citirea acestui gen de cărți. Avem ce învață, mereu bunele maniere sunt un lucru de apreciat. De exemplu, când mergeam deobicei la restaurant, aveam obișnuința să mănânc pizza cu tacâmurile. In carte scrie negru pe alb că pizza, indiferent de țară sau restaurant, se mănâncă cu mâna.

De acum o să stau mult mai relaxată când mănânc pizza în oraș.

Mai multe aflați chiar voi dacă veți vrea să citiți această carte, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!