De citit: Maniere digitale de Victoria Turk

Bună și bine v-am găsit.

Azi vreau să vorbesc cu voi despre o carte care mi-a intrat imediat la suflet, este de la prietenii mei de la libris.ro, cărora le mulțumesc.

Cartea se numește Maniere digitaleVictoria Turk și am auzit prima dată de ea la Andreea Balaban care o recomanda în unul din clipurile ei.

Îmi place să fiu un om manierat și în acest sens îmi face plăcere să citesc cărți despre buna purtare și când am auzit că există și o astfel de carte pentru ce înseamnă era digitală, am zis că trebuie să o am.

Cartea asta te învață cum să te porți pe internet, de la cum să construiești un email (așa am aflat și eu în sfârșit care e fază cu cc și bcc), orele când e permis să trimiți un email, cum să te porți pe instagram, facebook, tot ce vrei tu.

Mi se pare efectiv un manual pe care oricine folosește internetul ar trebui să îl citească, este scris într-un mod foarte ușor de citit și se citește foarte repede.

Toate capitolele mi se par foarte bine alese, am învățat până și despre emoticoane, gif-uri și meme-uri, lucru la care eu nu mă așteptam.

Și nu doar asta, dar avem și lecții despre arta seducției pe internet, capitol pe care ar trebui să l citească orice băiat/bărbat.

Ba chiar avem și un capitol dedicat despărțirilor și cum să ne purtăm pe internet când ne despărțim de o persoană.

Mi se pare cartea ideală și chiar vi-o recomand.

Ați vrea să citiți o astfel de carte?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

18 thoughts on “De citit: Maniere digitale de Victoria Turk

  1. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ar exista o astfel de carte. Chiar utila, avand in vedere ca traim in era digidata. Ma simt depasita. )))) Cartea chiar mi-ar fi utila. Si da. In special barbatii ar trebui sa o citeasca. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top