Articol

De citit: Harry Potter si Copilul blestemat” de J.K.Rowling, John Tiffany, Jack Thorne

Bună si bine v-am găsit.
Astăzi vorbim despre o carte care sinceră să fiu, nu îmi doream să se termine și anume: „Harry Potter și Copilul blestemat” de J.K.Rowling, John Tiffany, Jack Thorne.

Nu știu cum sunteți voi dar eu am fost mereu o mare fană a acestei serii, recunosc că nu am citit toată seria de cărți, ci doar pe primele 3, dar am văzut toate filme de mai bine de 10 ori.
Am fost foarte curioasă să văd cum se termină povestea, având in vedere că această carte (scrisă sub forma unui scenariu) nu este complet scrisă de către J.K. si sinceră să fiu, lucrul asta s-a văzut pe parcursul poveștii.

Și că tot vorbeam de poveste, aceasta începe cu Harry Potter care își conduce fiul, pe Albus la Hogwarts, școală unde și el a învățat.

Spre surpinderea mea Albus nu ii seamănă deloc lui Harry, chiar nu e deloc încântat că o să meargă acolo, nu ii place că tatăl lui e marele Harry Potter și mai multe lucruri.

Îmi place totuși că ajunge să se împrietenească cu fiul lui Draco Malfoy, lucru la care nu mă așteptam, dar care îmi place totuși că s-a întâmplat, cei doi leagă o frumoasă prietenie și se ajută reciproc.

Totul pare ușor diferit față de cum am fost obișnuiți, Scorpius, fiul lui Draco e genul ăla mai tocilar, docil și ascultător, pe când Albus pare genul căruia nu îi place școala, dar care reușește totuși să intre în belele fiind fiul lui Harry.

Cei doi ajung să se împrietenească cu un personaj negativ care are ca scop aducerea înapoi a lui Voldemort și mai multe nu spun.

Cert e ca mie mi-a plăcut foarte mult cartea, am și plâns de câteva ori pentru că sunt niște scene în care sunt readuse la viață niște personaje care au murit pe parcurs și pur și simplu m-au emoționat.

Îmi place foarte mult și design-ul cârții, e o carte superbă de avut în bibliotecă și a călătorit cu mine până la Brașov, așa că e și plimbată.

Cam asta aș avea de zis, când vine vorba de o carte care face parte dintr-o serie, îmi vine foarte greu să vorbesc despre ea și deobicei când îmi aleg cărțile de la libris.ro, obișnuiesc să nu iau cârți de genul, tocmai din acest motiv, că îmi e greu să nu dau spoilere, dar cartea asta chiar merită sa fie luată.

Dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Si eu sunt fan Harry Potter!!Am citit toate cartile deci si eu as vrea sa citesc acest volum!!

    1. Bun, stii unde ma gasesti 😊

  2. mihaelanistor spune:

    Nu am văzut decât un film din serie, dar cartile am inteles ca merita citite si recitite.

    1. Asa e, mie mi plac mai mult filmele totusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *