Articol

Daca tot stam acasa, hai sa facem un puzzle!

puzzle

Bună tuturor. Daca tot stam acasa, hai sa facem un puzzle!.

Nu, n-am luat-o razna. Totuși având în vedere toată isteria din jurul Coronavirus, am zis că e nevoie de o distragere a atenției.

Cred că Au trecut ani de zile de când nu am mai făcut unul și recunosc că îmi era dor. Momentul în care am văzut că cei de la Ravensburger sunt sponsori la evenimentul #danubebloggersmeet m-a bucurat enorm. Asta pentru că îmi doream să mi cumpăr un puzzle.

Nu știu ce și-au ales colegele mele dar eu cred că am ales unul destul de complicat. Are extrem de mulți pesti, chiar i-am numărat și sunt 106.

Mereu am fost atrasă de pești și din cauza asta l-am ales pe el, nu prea am stat mult timp pe gânduri.

puzzle

Și dacă tot stăm în casă am zis să îi dăm drumul și să îl facem. Am început întâi de la contur, pentru că asta știam că făceam și când eram mică și a funcționat bine.

M-am enervat de câteva ori pe parcurs pentru că efectiv nu mi dădeam seama cum să pun piesele corect. Ba chiar am trăit cu impresia că mai lipsesc din piese pentru că mie nu mi ieșea bine. Până la urmă rezultatul final a ieșit foarte frumos. Sunt mândră că l-am făcut. Mi se pare un joc care necesită multă concentrare, dar și răbdare.

Modelul meu a avut 500 de piese și inițial m-am gândit: „Ce-ai mă, îl fac imediat?!”. Din păcate nu au stat lucrurile chiar așa. L-am avut pus în sufragerie și de fiecare dată când mai treceam prin cameră, mai puneam o piesă.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu dacă mă apuc un lucru, trebuie să îl termin pentru că altfel nu am chef să fac nimic altceva. Așa a fost și cu acest puzzle. M-am apucat într-o zi de duminică pe la ora 17:00 și atunci n-am făcut mult, mai mult conturul și atât. În rest am făcut puțin câte puțin, până marți când l-am și terminat.

puzzle

puzzle puzzle

Vă recomand și vouă să încercați să faceți un puzzle, mai ales că acum multă lume stă acasă. Decât să urmăriți știrile și alte fake news pe facebook, mai bine asta.

puzzle puzzle

Pe principiul Daca tot stam acasa, hai sa facem un puzzle!

Cam atât pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!