Articol

Cum vă îmbrăcați când mergeți la teatru?

Cum vă îmbrăcați când mergeți la teatru?

Bună și bine v-am găsit.

Am o întrebare pentru voi: Cum vă îmbrăcați când mergeți la teatru?

Am fost de curând la o piesă, mai exact: Papagalița și curcanul și până să merg să o văd, am tot schimbat ținute și parcă nimic nu îmi plăcea.

De când eram eu mică știam că mersul la teatru impune o anumită prestanță, nu poți merge chiar oricum și pentru că nu mai fusesem de foarte mult timp, nu știam dacă se mai ține sau nu această regulă.

Pentru că nu am vrut totuși să o dau în bară, am ales să mă îmbrac într-o rochiță. Inițial am zis că merge și o pereche de blugi cu o bluză mai elegantă. Mă bucur că am ales rochia în detrimentul blugilor.

Mi-a plăcut foarte mult să văd că lumea încă ține la etichetă și am văzut doamne foarte elegante, domni cu cravate, cei drept mai erau și persoane mai tinere îmbrăcate mai basic așa, dar predomină eleganța.

Recunosc că au trecut ceva ani de când am fost la teatru și chiar îmi pare rău. Eu ador să merg la teatru, să ascult piese de teatru radiofonic.
Când eram mică îmi doream să devin actriță și tata mereu îmi spunea:

-Cu actoria o să mori de foame!

Așa că am lăsat în spate acel vis.

Acum aștept cu mare drag să merg și la alte piese, pentru că biletul nu e foarte scump. La noi variază între 13-22 de lei și asta în funcție de rândul pe care stai.

Cam atât pentru azi, aștept să mi răspundeți la întrebarea pe care v-am pus-o la începutul articolului, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!