Articol

Cum m-am apucat de YouTube?

Bună și bine te-am găsit, azi povestim despre Cum m-am apucat de YouTube?

Știu că acum ceva timp am făcut un articol despre De ce nu ma apuc de you-tube și spuneam eu acolo câteva motive pentru care nu fac asta.

Ei bine, azi am revenit pe blog ca să îți zic că M-AM APUCAT DE YOU-TUBE. Am făcut-o și sinceră să fiu, nu regret că m-am apucat de abia acum.

Chestia e că eu îmi doream să fac pasul ăsta de când am descoperit comunitatea asta de beauty de pe you-tube.

Dar nu aveam încredere în mine. Mă temeam de ce o să spună lumea, mă temeam că o să fiu judecată, luată în râs și am zis că mai bine nu mă complic.

Ani la rând (când eram mai mică) obișnuiam să mă filmez și să mă uit la mine cum prezint diferite produse. Chiar cred că am făcut bine să mă apuc în acest punct, pentru că înainte nu eram suficent de pregătită din punct de vedere psihic, să zic așa.

Cochetam cu ideea de la începutul lunii. Spuneam că poate o să mă apuc și eu la anul și într-o zi am văzut clipul Irinei și Iuliei. Și pur și simplu m-a trăznit Dumnezeu, am zis wow, asta trebuie să fie un semn, din moment ce numai la asta mă gândesc.

Așa că am început să mă gândesc la un nume.

Alegerea numelui mi s-a părut cea mai grea chestie. Inițial voiam să pun același nume ca la blog. Apoi am venit cu tot felul de variante care nu sunau deloc bine. Apoi am zis că las prenumele meu, Georgiana Sabina, dar mi-am dat seama că sunt destul de multe Georgiane. Am zis să încerc cu Sabina și a rămas Sabina Rusescu.

Mi-am făcut poza de coperta pe care… o ador (încerc să mă abțin să zic pur și simplu, instrucțiuni de la șefa mama).

Am fost o perioadă răcită, așa că a trebuit să amân filmatul.

Însă măcar mi-am dat seama de un lucru, nu lucrez bine dacă am un script făcut cu o zi în urmă. Eu sunt genul de om spontan. Vreau să mă crezi că am filmat aproape 3 ore. Clipul are doar 2 min și puțin, asta pentru că mă bâlbâiam în continuu.

Și să nu mai zic de editat, mi-a luat o grămadă până să învăț cum se taie anumite secvențe în Movie Maker. Asta folosesc momentan, mi-am instalat și Filmora, dar sunt la început.

A doua încercare a fost mult mai degajată, pur și simplu știam că titlul o să fie X și am vorbit liber.

Sunt foarte fericită că în sfârșit fac ceea ce mi place. Plus că am fost atât de bine primită în comunitate, ba chiar am reușit să ajung la stadiul de 216 abonați, ceea ce e wow pentru mine.

Am primit și un dislike, însă de un lucru mi-am dat seama. Haters gonna hate no matter what, așa că mai bine fac lucrul care mă face fericită,

Singurul lucru de care nu prea sunt mulțumită, este calitatea.

Draga mea, sper că ți-a plăcut acest random talk.

Până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!