Articol

Cum a fost vara pentru mine?

Cum a fost vara pentru mine?

Bună și bine v-am găsit.
Vara e pe sfârșite și sinceră să fiu, nu știu ce sentimente îmi aduce asta.
Eu personal nu sunt o mare fană a acestui anotimp, asta pentru că sunt rea de căldură.

Cu toate astea am și motive pentru care iubesc vara, pentru faptul că se întunecă mult mai târziu și asta mi permite să stau mai mult afară și zic asta pentru că mie nu mi place să ies în oraș pe întuneric.
Am putut să port tricouri și haine lejere pe care eu le ador, să merg la mare dar și la munte.Anul ăsta chiar mi-am dat seama că eu nu sunt o împătimită a mării, cred că mă mulțumesc cu 2 zile la mare, prea mult devine plictisitor.Noi am ales pentru mare Neptun, dar trebuie să recunosc că m-a cam dezamăgit, apa mult mai murdară ca în alți ani, aglomerat, multă muzică care ne bubuia în cap și din păcate au fost închise restaurante pe care noi le frecventam cu mare drag.

Cum a fost vara pentru mine?

Cei drept mâncarea mi s-a părut super ieftină.

La prânz am dat 50-60 de lei trei persoane, ceea ce e super tare. Intr-o zi am fost și la Mangalia la plajă și am rămas plăcut impresionată. Plaja nu era așa aglomerată, puteai să auzi valurile și să te înțelegi om cu persoană.

Pentru munte am ales Sinaia, dar despre asta am vorbit deja într-un articol separat.

Am avut și o mică plimbare la țară, prin apropiere de Piatra Neamț.

În mica noastră călătorie am vizitat mai multe mănăstiri: Agapia/Văratec/Sihla, am fost și la mormântul Veronicăi Micle iar la întoarcerea acasă am trecut și pe la Mărășești, lucru care mi-a plăcut.

Continui să spun că avem o țară frumoasă și merită vizitată.

Voi pe unde v-ați plimbat vara asta?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Sa aveți o zi superbă!!!