Articol

Cum a fost la WEBSTOCK 2019?!

Cum a fost la WEBSTOCK 2019?!

Bună tuturor și bine v-am găsit.

Am revenit după o mică pauză, dar nu despre asta vreau să vorbim, ci despre Webstock pentru că azi revin cu părerile mele de la eveniment.

Eu și cu prietena mea Gabi de la am decis să mergem împreună cu mașina ei, așa că pe 4 octombrie ne-am pornit la drum, am ajuns destul de repede deși ploua cu găleata.

Inițial voiam să mergem la cazare și apoi să luăm un Uber până la JW.Marriott unde avea loc conferința. Din păcate planurile de acasă nu s-au împăcat cu realitate. Am ajuns la cazare, doamna care se ocupa de cazarea noastră, ba nu răspundea, ba a spus că nu e la hotel.

Ajunse acolo ne-am găsit imediat loc și chiar destul de în față. A

m primit și un goodie bag cu diverse pliante, două agende, o baterie externă, un tricou și un card pentru antivirus.  Foarte drăguți ca deobicei cei de la Evensys.

Mi-au plăcut foarte mult speakerii, în special cei de la primul panel. Am avut ocazia să îl întâlnesc pe Pavel Bartoș. Mi se pare un om extrem de cald. i-am aflat povestea de viață și m-a impresionat iar la final am apucat și să fac poză cu el.

Cât despre sesiunile paralele, eu am ales să merg la Samsung Galaxy Space pentru că era orientată pe partea de you-tube care pentru mine e foarte importantă în acest moment.

Cele două teme discutate aici au fost: Reimagine Storytelling și Visual Communication  Personal mi-a plăcut mai mult a doua, deoarece au fost lucruri concrete în ceea ce privește sfera asta a youtube-ului.

Locul a fost aranjat pentru noi cu divere colțuri în care îți puteai face poze și să le primești instant, fie erau diverse jocuri unde puteai câștiga tot felul de premii.

Cum a fost la WEBSTOCK 2019?!

De exemplu eu de la Bitdefender am primit un stick cadou. Asta după ce am făcut un test despre virușii care se găsesc pe internet, unde am luat doar 4 puncte.

La cei de la Campofrio am câștigat un bax de cârnați, mi s-a părut foarte amuzantă toată treaba, trebuia să vin eu cu o idee de produs, după trăgeam la sorți și câștigam ceva, eu am câștigat baxul, sunt delicioși cârnații ăia.

La prânz eu am ales să mi iau de la Mc’Donalds, unde a fost bătaie pe luarea comenzii, dar am reușit totuși să iau ce mi-am dorit.

Pe lângă toate astea am reușit să mă întâlnesc cu o grămadă de oameni faini din online. Oameni pe care eu îi urmăream și îi adorăm. Oameni pe care i-am văzut și anul trecut la eveniment.

Ce nu mi-a plăcut anul ăsta, a fost faptul că în primele două paneluri, au dat drumul la aer condiționat. In condițiile în care afară oricum era frig și ploua cu găleata. Efectiv mi-a înghețat capul și am stat în permanență cu geaca pe mine.

Ne propusesem inițial să rămânem la tot evenimentul dar oboseala și-a spus cuvântul și am plecat pe la 6.

Ajunse în mașină, după o grămadă de apeluri, atât din partea mea, cât și din partea prietenei mele.  Cei de la cazare au ales să trimită un mesaj in care își cer scuze. Au anulat cazarea pentru că s-a inundat camera.

Lucrul asta ne-a dezamăgit total, era 6 și ceva ceasul. Nu aveam unde să dormim, nu știam unde să mergem. Ne am decis cu ultimele forțe să ne întoarcem acasă.

Nu recomand Lerra Home Bucharest, cu siguranță o să primească o stea pe booking.

Per total a fost o experiență frumoasă, ne-am distrat, am aflat lucruri noi și cu siguranță mai mergem și la anul.

Cam atât pentru azi, dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă