Articol

Cu sau fara…lista.Bună dragele mele, astăzi m am gândit să inventez o nouă rubrica pe acest blog , această se va numii Cheltuieli inteligente , în această rubrica va voi imaprtasii experienţă mea încea ce priveşte cheltuielile , produse care m au dezamăgit , produse care merită banii , situaţii jenante în care am fost pusă în timpul cumpărăturilor şi câte şi mai câte. 

Astăzi m am gândit totuşi să o iau mai uşor şi asta pentru că ideea această cu rubrica nouă mi a venit acum pe loc nu a fost ceva plănuit ba dimpotrivă a fost ceva spontan şi nu prea am apucat să mă documentez despre ce voi vorbii , aşa că am să încep cu un subiect destul de simplu şi anume:Voi va faceţi lista/e atunci când plecaţi la cumpărături?

Eu sinceră să fiu nu prea îmi fac , însă îmi setez în minte aşa nişte repedere, de exemplu :Vreau un bb creăm , un ruj roz şi un rimel însă nu zic ce firma sau ce tip să fie.

Sincerca să fiu pe mine m a ajută foarte mult atunci când merg la cu părături şi asta pentru că într un fel îmi impun o limita şi ştiu foarte bine bugetul în care să mă încadrez şi ce să mi iau .

Însă ştiţi cum e românu , se duce la magazin că să cumpere o pâine şi vede şi suc şi vede şi prăjituri şi uită de pâine:)) e aşa sunt şi eu , dacă întru într un magazin şi văd un produs care l am văzut la cineva pe net sau îl ştiu din auzite sau îmi atrage atenţia cumva , imedia mă duc la el şi încep să l testez, că după acea  a preţul şi mă ia cu leşin , asta i parte a două:)).

Voi ce faceţi când mergeţi să va cumpăraţi produse cosmetice , va faceţi sau nu lista?

Fetelor , asta a fost tot , după cum v am zis nu prea am avut timp să mă documentez despre subiect însă va promit că vineri voi venii cu o postare mai consistentă.

Nu uitaţi că eu aştept în continuare părerile şi sugestiile voastre mai jos în comentarii , iar pe mine mă puteţi găsii pe:

✴Facebook:Frumusetea vorbeste

✴Instagram:GEORGIANASABINA94

Eu va pup şi ne vedem vineri cu o nouă postare.

Eu va pup:*

Pupici:*

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *