Articol

Cu sau fara cosuri: Viata e superba!

Bună şi bine te-am găsit.

Astăzi vreau să vorbesc despre una dintre cele mai comune probleme ale tenului şi anume Acneea, multă lume se confruntă cu ea, femei, bărbaţi, tineri, adulţi.

Eu personal nu am avut niciodată, foarte rar se întâmplă să îmi apară câte un coş, şi când se întâmplă fac o întreagă dramă, deşi în ultimul timp am început să mă mai ponderez, asta pentru că am întâlnit persoane cu o acnee

destul de severă şi mi-am dat seama că un coş la o mie de ani, nu e aşa mare lucru.

Am auzit foarte multe poveşti şi am întâlnit foarte multe fete care au problema asta şi în ochii lor se citea nesiguranţa, îşi doreau cu toată puterea să îşi acopere imperfecţiunile, se machiau în exces, doar pentru că aşa simţeau că pot fi plăcute şi că lumea nu le va mai judeca.

Este foarte trist ceea ce se întâmplă, ştiu persoane care au fost marginalizate, care au intrat în depresie din cauza acneei, asta pentru că unii oameni nu înţeleg că toţi suntem diferiţi, nu toţi avem o piele frumoasă .

Acneea nu ar trebui să ne împiedice să ne trăim viaţă, nu e un capăt de lume, e ceva firesc, ce se poate întâmpla oricui, evident că nu e ceva comfortabil, dar nu e ca şi cum ne dorim să avem asta, se întâmplă, this is the life.

Aşa că hai să încercăm să fim mai buni, nu vă mai holbaţi la oameni când treceţi unii pe lângă alţii pe stradă, nu râdeti de ei, pentru că nu ştii cum e viată şi ţi se poate întoarce înapoi.

Iar pentru cei sau cele care vor să rezolve ceva la aspectul tenului lor, cei de la Farmec au scos o nouă gamă de produse Gerovital Stop Acnee, chiar am intrat de curând pe site-ul lor şi uitându-mă în gama asta, mi-a atras atenţia acest Kit tratament cosmetic  , asta pentru că vine cu trei produse :

 • Gel Spumant Purifiant – utilizare zilnică, pentru etapa de curățare
 • Cremă gel Sebum-Control – întreținere zilnică, în etapa de acțiune
 • Cremă ultra-activă – formulă concentrată de aplicat strict pe zonele cu probleme deosebite: acnee/ coşuri
 • Kit-ul conține și un pliant interior cu rol informativ și educativ (informații despre acnee, cauze, tratament, scheme de tratament în pași/zile, prezentare gamă completă).

Eu zic că e tot ce ai nevoie pentru a începe un tratament, plus că mi se pare şi mult mai convenabil, fiind la preţul de 37 de lei, deci eu zic că se merită.

Desigur că pe site găseşti mai multe produse, însă mie acesta mi-a atras atenţia şi un alt aspect important, este că aceste produse au preţuri foarte avantajoase, putând fi achiziţionate de către oricine.

Sunt foarte curioasă să văd şi povestea ta: Ai probleme cu acneea? Ai renunţat vreodată la un eveniment important doar pentru că te simţeai inferior din cauza ei?

Eu cred că până la urmă cel mai important e să ne simţim bine în pielea noastră, cu sau fără coşuri, viată e superbă!

Nu uită că noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

Ps: Acest articol face parte din participarea mea la Superblog2017 !!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

 1. Da, eu am avut probleme in adolescenta si inca imi mai apar cosuri. Am ramas cu semne insa, din pacate. Chiar imi doresc sa incerc gama Stop Acnee de la Gerovital sa vad cum se comporta cu tenul meu.

  1. Imi pare rau, sa ne anunti si pe noi daca au functionat :*

 2. Îmi plac în general produsele Gerovital/Farmec și le folosesc de mulți ani! Această gamă nu am testat-o deoarece nu mă mai confrunt cu acneea.

  1. Da, chiar au produse bune.

 3. Mie și acum îmi mai apare câte un coș, iar puncte negre încă am, dar voi scăpa eu de ele cumva.

  1. Cu incredere ca orice e posibil 💪

 4. Ce bine ca am trecut de varsta cosurilor! 😀
  Succes la SuperBlog! SI felicitari pentru articol!

 5. Am incercat si eu cateva din noile produse recent lansate de la gerovital. Sunt chiar bune si special create pentru tinerii care au probleme cu cosurile

  1. Asa este, ma tot uimesc cu produsele pe care le scot.

 6. Chiar as fi tentata sa incerc noile produse Gerovital. Ma bucur ca au scos o noua gama speciala pentru tratarea acneei. Cosurile imi dau chiar si acum de furca, lucru ce mi se pare inevitabil din cauza hormonilor.

  1. Asa e, pai sa ne anunti si pe noi daca ti-au fost de folos, pupici :*

 7. […] Cu sau fara cosuri: Viata e superba! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.