Articol

Consum ceaiuri premiate de la Fares

Bună tuturor, azi vorbim despre faptul că eu Consum ceaiuri premiate de la Fares.

O să mi spuneți, cum adică Consum ceaiuri premiate de la Fares? ei bine, da, am spus corect. Asta pentru că ceaiurile despre care vorbim azi au primit o distincție.

Mai exact Diploma Gourmet în cadrul concursului internațional „Ceaiurile lumii”, care a avut loc la Paris.

Care sunt aceste ceaiuri?

  • Mușețel
  • Tei
  • Mentă
  • Mireasmă

Eu oricum știam deja că produsele Fares în general sunt bune, am crescut cu ele. Nu ne lipsesc niciodată din casa, dar acum se pare că a venit și recunoașterea la nivel internațional.

Sunt foarte mândră de ei și că au ajuns în acest punct și abia aștept să văd ce produse vor mai scoate pe piață.

Până atunci haideți să vă spun câteva întrebuințări ale acestor ceaiuri. Pe lângă faptul că sunt bune la gust, ele au și anumite beneficii.

Mușețelul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, antioxidante și astringente, se folosește și extern contra iritațiilor sau în ameliorarea inflamațiilor cavitații bucale, dar și ca sedativ.

Teiul ameliorează simptomele răcelii, gripei și bronșitei, are efecte anxiolitice, antiinflamatoare și ajută la întărirea sistemului imunitar.

Menta ajută pe problemele digestive, ca de exemplu: indigestie, diaree, greață, balonare și lista poate să continue. De asemenea are un ușor efect analgezic.

Iar ceaiul de Mireasmă este cu Busuoioc și lămâie, o combinație tare revigorantă după părerea mea.

Un lucru pe care aș vrea să îl menționez e faptul că nu trebuie să abuzați de consumul de ceai. Trebuie să beți responsabil.

Aceste produse au ajuns la mine împreună cu o cană filtranta Britta. Mă bucur la nebunie că am primit una pentru că în felul ăsta mai fac economie. Eu obișnuiam până acum să cumpăr doar sticle de apă plată.

Acum că am această cană, chiar vreau să văd daca se vede o diferență.

Ideea e că vreau să le mulțumesc mult celor de la Fares. Sunt clar un brand de suflet pentru mine.

Voi cosumati produse Fares?

Aștept să mi spuneți iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!