Articol

Comanda mea Notino

Bună tuturor, azi vorbim despre Comanda mea Notino.

Recent au avut o promoție cu transport gratuit și am zis să profit și eu. Am dat comandă în principiu pentru un singur produs, daaar, știți cum sunt, nu pot să iau doar un produs. Așa că evident că am luat mai multe.

Eu mă împac bine cu acest site, am încredere în ei, produsule sunt de calitate și am destul de multe comenzi la activ până acum.

Fară mai multe prezentări, trec la produse:

1)Mânușă demachiantă Notino, preț: 31 lei

notino

Mi-am dorit mult să renunț la a mai cumpăra dischete și șervetele umede. Ajungeam să cumpăr foarte multe și pe lângă faptul că se terminau repede, mai dăunam și planetei. Am luat decizia să renunț la ele și mă bucur foarte mult.

Nu cred că m-aș mai întoarce la vechea metoda, sunt foarte mulțumită de aceasta mânușă. O spăl de fiecare data cu săpun Dove și uneori o mai bag și la mașina de spălat și e alta viață. În primul rand că economisesc, nu mai arunc atâtea resturi. Iar tenul meu se simte super.

Cu o parte îmi demachiez ochii și cu o parte fața și mie îmi e de ajuns. Chiar o recomand iar de curând mi-am dat comandă și de niște dischete demachiante. Eu inițial voiam dischete doar că nu erau pe stoc și de aia am luat mănușa.

2)Protecție solară 50 de la Vichy, eu am dat 35 de lei, acum costa 50 de lei 30 ml

notino

Vă zic sincer că am avut un șoc când am văzut produsul. Mi se pare extrem de mic, știam că are 30 ml, dar tot nu mă așteptam să fie chiar așa.

Inițial am pus o cantitate mult prea mare și efectiv beculeam, dar acum m-am învățat și un bob micuț ajunge pentru țoață fața. Am înțeles că pot să o folosesc și pe corp dar nu m-aș rișca pentru că nu vreau să o termin așa repede.

notino

Momentan îmi place.

Am primit ca și cadou la achiziționarea acestui produs un lapte de corp Vichy după plajă. Miroase destul de pregnant ori a mixtură mentolată. ori a alcool, încă nu m-am decis.

notino

3)Spray facial Superfruit de la Revolution Skincare, preț: 36 lei

notino

Voiam ceva răcoritor, fie un toner, fie o apa termală, fie un spray. Am acidul hialuronic tot de la ei și am zis să încerc și acest produs. Miroase destul de puternic, așa că daca aveți vreo problemă cu parfumul din produse, nu vi-l recomand.

Eu nu am probleme în acest sens, îmi place să îl folosesc și mă împac super cu el.

4)Crema depilatoare Bielenda, preț: 16 lei

notino

Din păcate nu mă da pe spate, am stat destul de mult cu ea pe piele și în unele zone nu s-a luat părul deloc. Miroase și destul de urât, nu o să mai recumpar, rămân la Farmec.

5)Gel de duș Dermacol cu struguri și lime, preț: 9 lei

notino

Daca nu ați încercat până acum gelurile lor de duș sau produsele lor de corp, nu știu pe ce planetă trăiți. Miros toate atât de mâncabil, le ador efectiv și le-aș vrea pe toate. Acesta, față de cel cu scorțișoară, nu face la fel de multă spumă, dar nu mă deranjează. Mirosul face toți banii.

6)Săpun lichid de mâini cu struguri și lime, preț: 11 lei

notino

E o plăcere să ne spălam pe mâini. Noi suntem foarte mulțumiți, nu mi usucă mâinile. Mirosul se păstrează, super recomandare.

Am primit și o mostră de parfum Si de la Giorgio Armani, per total comanda a costat 138 lei și eu mă declar mulțumită.

Cam asta a fost Comanda mea Notino, voi ce vă luați de pe acest site?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!