Colectia de oje Melkior

Bună frumoaselor și bine v-am găsit.

Azi vreau să vorbim despre Colecția de oje Melkior, pentru că am reușit să strâng câteva oje de la ei și am vrut să vi le arăt și vouă.

Ce mi place mie la cei de la Melkior, este faptul că au și oje în varianta mare și oje în varianta mică, astfel dacă ești genul care nu se dă foarte des cu o ojă, poate să își cumpere varianta mai mică.

Am avut de la ei și o bază, ceva 7 în 1 care m-a ajutat foarte mult la întărirea unghiilor și pe care la fel o recomand cu mare drag.

Momentan toate ojele pe care le am de la ei sunt primite din partea lor în diverse pr package, dar asta nu schimbă cu nimic lucrurile.

Dar gata cu vorbăria, trec la oje:

Recent am primit un set cu 3 oje albastru, galben și roșu, cu ocazia zilei de 1 Decembrie și eu deja am apucat să folosesc nuanța roșie, dar am de gând să mi fac o manechiură cu toate aceste trei nuanțe.

Din gama Holo Nails am două nuanțe, una de roz-movuliu și una de albastru, eu m-am îndrăgostit de nuanța de albastru, e o ojă super rezistentă, am spălat vase și chiar mi-a ținut bine pe unghii.

În schimb, mamei mele mai mult i-a plăcut nuanța de roz și ea a rămas super impresionată de rezistența ojei, având în vedere că ia contact destul de des cu apa, plus că face și alte treburi care distrug manechiura destul de rapid.

Iar ultima ojă face parte din gama Soul dancing divas și e un auriu superb, perfect pentru iarnă, Crăciun, ce vreți voi, singura mea problemă cu această oja, este faptul că se dă foarte greu jos, mă chinui cam mult, dar și rezistă bine.

Frumoaselor, asta e tot, sunt curioasă, voi folosiți oje Melkior?

Aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Colectia de oje Melkior

  1. O combinatie de rosu cu argintiu as alege de Craciun 🙂 tare misto arata, cel putin aici, la tine 🙂
    Te saluta blogerita cu cafeaua si te-astept la o cafea cu povesti cand ai timp si chef 🙂

  2. Super ideea cu cele trei oje Miss Mândră! M-ar tenta 7 în 1, a făcut treabă bună?
    Cum și eu prefer culorile mai calde, probabil aș alege roz cu argintiu, de sărbători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top