Articol

Clarificari cu peripetii

 Bună dragele mele….știu că am lipsit iar și probabil vă gândiți :Fetița asta are de dat niște explicații și așa și este,însă n ar trebui să fiți supărate pe mine (asta dacă ați fi ) pentru că am anunțat pe fb că nu voi mai posta o perioadă de timp . 

 Chestia este că am avut un mic accident în timpul vacanței la țara și anume: 

 M am dus cu o verișoară mai mică de a mea într un loc unde peisajul te lasă fără grai și am făcut o groază de poze și când ne am întors din păcate ne am întors pe o altă parte unde se jucau niște copii și trebuia practic să trecem de un fel de groapă, verișoară mea trecuse și mie mi era frică să trec și o fată m a împins și am căzut în mână , în prim stagiu am zis că e ruptă dar nu a fost și acum trebuie să stau o săptămâna cu mâna în bandaj așa că mica mea excursie s a încheiat însă din păcate aparatul meu foto a rămas la țara așa că pozele din postări nu vor fi originale și sper să nu va deranjeze. 

 Am vrut să justific lipsă mea și să va zic că începând de săptămâna asta voi începe să postez în fiecare joi și sâmbătă. 

 Atâta am avut de zis. 

 Vă pup și ne vedem joi cu o nouă postare, încă aștept sugestii. 

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. Georgiana Sabina spune:

    Ma bucur foarte mult ca ti am atras atentia si multumesc mult pentru sugestii, chiar eram in pana de idei , am sa intru si eu pe blog la tine pentru ca stiu cum e sa fi la inceput si desi am 7 luni deja de cand postez , tot ma simt ca la inceput.Inca odata iti multumesc pentru sugestii si te astept joi cand voi posta dinou , probabil un haul.Pupici:*

    1. Cu cea mai mare placere voi reveni pe blog-ul tau :*

  2. Buna si bine te-am gasit! Am vazut postarea ta dintr-un grup si m-am gandit sa iti dau cateva idei in legatura cu postari. Mi-ar placea sa va cat mai multe review-uri, produsele preferate ale lunii, empties, haul-uri, produse pe care le-ai recumpara si produse care te-au dezamagit. Sunt la inceput de drum, dar te invit si pe blog-ul meu: http://frommwithloveblog.blogspot.ro/Succes si sper sa revii in forte mari!

  3. Care e pagina ta de facebook?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.