Articol

Ingrijirea zonei intime cu Chilotis

Bună tuturor, azi vorbim despre Ingrijirea zonei intime cu Chilotis.

Suntem în anul 2023 și consider că îngrijirea intima nu ar mai trebui să fie un subiect sensibil. Atât femeile, cât și bărbații au nevoie de o îngrijire specială în acea zonă. Nu e ceva de care să ne fie rușine. Ar trebui să ne simțim confortabil să atingem și astfel de subiecte.

Ei bine, trecând  de acest intro lung, revin la site-ul Chilotis care cu ocazia evenimentului Danubius Bloggers Meet 3 ne-a oferit câteva produse. Am apreciat faptul că ni s-a oferit posibilitatea de a alege noi ce vrem în baza unui buget.

Eu personal nu am ales chiloții menstruali pentru că nu cred că e genul meu de produs, așa ca am mers spre o altă zonă.

Am ales:

Fetelor, vă zic cu mâna pe inimă. Am încercat foarte multe brand-uri, dar produs mai cremos ca ăsta, chiar n-am văzut. Mi se pare un produs foarte spornic, deși e mai scumpicel ca preț, o bobiță mică face treabă bună. Am introdus produsul și la favoritele din ultima perioadă, pentru că merită. În plus avem o cantitate foarte mare, cu siguranță mă va ține o grămadă.

Plasturii mi-au captat atenția prin ambalaj. Mă duc cu gândul la un produs asiatic, vizual sunt wow. Din fericire eu nu am probleme foarte mari în ceea ce privește durerile menstruale. Cu toate astea, m-am gândit că o să fie eficiente pentru mine. Le-am împarțit la trei dintre prietenele mele și abia aștept să văd care a fost și concluzia lor. Pentru mine au funcționat nesperat de bine, se încălzeau imediat și efectul a durat până la 10 ore.

Cam atat despre produsele Chilotis.

Voi le-ați încerca?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!