Articol

Cetaphill e prietenul tenului meu

Bună tuturor, azi vorbim despre Cetaphill, un brand tare drag mie.

Eu am descoperit produsele lor abia anul trecut, tot așa cu ocazia unui eveniment și de atunci mi-a ramas gândul la ei. Am tot zis că o să recumpăr ce mi-a plăcut, dar mereu apăreau alte produse în colecție și n-am mai reușit.

Produsul care mi-a ramas în minte este gelul lor de curățare Daily Facial Cleanser, care pentru mine este cel mai bun gel de curățare. Este unul dintre singurele produse care nu mi usucă tenul. Eu am un ten destul de uscățel să zic așa și trebuie să am mare grijă cu genul acesta de produs. Ei bine, acesta nu îmi cauzează probleme, fața nu mă strânge, tenul este curat și proaspăt.

M-am bucurat să văd că am primit la ultimul eveniment și varianta mare de 236 ml dar și varianta mică de 29 ml din Gentle Skin Cleanser. Îmi plac ambele, cu ambele mă împac la fel de bine.

Tot în cadrul evenimentului am mai primit și:

  • Moisturizing Lotion de 29 ml
  • Moisturizing Night Cream de 48 ml
  • Oil control Moisturizing Spf 30 de 10 ml
  • Crema intens hidratantă de 10 ml

Loțiunea de față am mai folosit-o în trecut, are o textură lejeră, lasă tenul luminos și intră repede în piele, lăsând-o hidratată. Îmi place genul acesta de textură, cred că o să se potrivească mai ales acum că a venit căldura.

Crema de seară a venit la fix, pentru că tocmai ce mi se terminase vechea cremă. A fost prima dată când am încercat-o și tenul meu se pare că a plăcut-o din start. Nici nu credeam că se va întâmpla diferit, având în vedere faptul câ tenul meu adoră gelul lor de curățare.

Deși vă spuneam că am tenul uscat, să știți că sunt doar anumite perioade în care este așa. De multe ori este ori mixt, ori gras, în funcțe și de ce mănânc, cât dorm, hormoni și alte cele. Așa că m-am încumetat să folosesc și crema cu spf pentru ten gras și mi-a placut. Când vine vorba de creme cu spf, trebuie să recunosc că sunt destul de pretențioasă. Ani la rând am folosit creme care nu mi plăceau ca textură, care mă făceau să beculesc, să transpir, ei bine, aceasta nu este așa. Având o formulă destinată tenului gras, intră foarte repede în piele, pielea rămâne mată, nu avem acea peliculă albă inestetică. Pentru mine funcționează foarte bine.

La final a rămas crema intens hidratantă, o cremă pe care o folosesc în perioadele în care tenul meu se usucă excesiv. Aceasta are un miros specific datorită untului de shea. La fel ca și în cazul celorlalte produse, tenul meu se împacă bine și cu ea.

Pe mine acest brand mă mulțumește și chiar îmi doresc să se vorbească mai des despre el, pentru că au produse foarte bune și chiar merită.

Cam atât pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!