Articol

Ce seriale mai urmaresc

Bună și bine v-am găsit, azi vorbim despre Ce seriale mai urmaresc.
În ultimul timp m-am uitat la mai multe seriale, în diverse limbi. N-am vrut să fac discriminări, m-am uitat și la ceva în turcă și în spaniolă și în engleză.

Mie personal îmi plac serialele de comedie, îmi place să râd, dar nu zic nu nici la ceva mai lacrimogen.

Pentru că azi vreau să țin lucrurile cât mai scurte, am să trec direct la seriale și nu le pun într-o ordine anume, hai sa vezi Ce seriale mai urmaresc:

1)The big bang theory

Am impresia că am rămas printre ultimele persoane care nu s-au uitat la acest serial, chiar sunt curioasă să mi spuneți daca voi l-ați văzut. Mie mi place foarte mult, e un serial de tip sit-com, un episod are în jur de 20-22 de minute. Personajele sunt foarte bine alese, facem cunoștință cu mai multe tipologii de oameni. Vedem tipul super deștept de care toți fac mișto, tipa sexy de care toți se îndrăgostesc, cel care sta încă cu mama lui , cel care nu poate să vorbească cu femeile.

E un serial de comedie combinat cu informații de cultură generală, la început am crezut că nu o să mi placa. Iar acum sunt ajunsă la sezonul 8 și îl ador.

2)Kizim

Kizim - Fetita mea (2018) - Film serial - CineMagia.ro

Este un serial în turcă, se traduce ca și Fata mea. Se difuzează pe antena 1, dar eu mă uit online.

Este o poveste foarte frumoasă cu o fetiță care este abandonata de mama ei unei prietene. După 8 ani, acea prietenă o părăsește pe fetiță pentru că află că e bolnavă și îi lasă o scrisoare cu numele tatălui ei. Ea pleacă în căutarea tatălui care la început nu prea e de acord cu ea.

E un serial foarte frumos, sensibil, mai lacrimogen așa, dar vă zic sigur că merită.

3)Street food Asia sau Latin America

Street Food: Asia (TV Series) (2019) - Filmaffinity

street food

Sunt două docu-series, documentare transformate în seriale. Daca vă plac chestiile cu mâncare, vi le recomand. Mie personal mi-a plăcut mai mult partea cu Asia.

În fiecare episod (care are 30 de minute) descoperim o noua zonă din Asia cu noi preparate și povești ale oamenilor. Pe mine personal mă fascinează să aflu mai multe despre cum se face mâncarea în diferite colțuri ale lumii.

4)Oscuro Deseo (Dark desire)

Dark Desire — Season 1 Episode 1 ( Netflix) | by Movie | 1x1 Dark Desire episode 1 streaming | Jul, 2020 | Medium

L-am început recent, este un serial în limba spaniolă. Cred că n-are rost să vă zic că îmi place de actorul principal, ce-i frumos și Lui Dumnezeu îi place, nu?

Aici este vorba despre multa pasiune și dorință combinată cu ceva crimă, dramă, foarte interesant. Plus că joaca și Maite Perroni din fostul Rebelde, daca mai țineți minte.

Și mă opresc aici, mi-ar placea să continuați voi, la ce serial vă uitați?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!