Ce mi doresc pe februarie

Bună și bine te-am găsit.

După cum probabil știi, ador să mă machiez și trebuie să recunosc că am încercat multe produse, majoritatea mi-au plăcut, au fost și câteva produse care nu mi-au plăcut (despre asta am vorbit aici) însă trebuie să recunosc că există câteva produse pe care le folosesc constant la fiecare machiaj.

În primul rând vreau să îți doresc o lună superbă, plină de lucruri frumoase, sănătate și împliniri și gata trec la treabă:

1)Vreau să ies mai des în oraș, nu neapărat să merg undeva anume, ci să mă plimb, să fac poze, pentru că de când am luat camera, a început să mi placă să fac poze la outfit, nu doar la față, așa că vreau să experimentez mai mult.

2)Vreau să mă reapuc de gimnastică, începusem anul în forță, în fiecare zi făceam câteva minute de gimnastică și apoi m-am lăsat pe tânjeală.

3)Vreau să fiu mai organizată în ceea ce privește redactarea articolelor, pentru că în ultimul timp blogul a cam trecut pe locul doi și am dat mai multă importanță canalului meu de you-tube.

4)Vreau să încerc lucruri noi, să spun DA și altor tipuri de articole, încerc să mă extind pe cât mai multe ramuri.

5)Vreau să continui challenge-ul de care m-am apucat și anume să nu cumpăr nimic de machiaj, îngrijire, par, unghii sau parfum, doar în cazul în care un produs mi s-a terminat și e absolut necesar, gen dischete demachiante.

Și cam asta ar fi de spus, aștept părerile tale, iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Ce mi doresc pe februarie

  1. Incep prin a-ti spune ca poza de la inceputul articolului e super draguta, imi place mult de tot rujul! Chiar te indemn sa iesi mai des si sa pui la treaba noua camera – e o activitate care te relaxeaza mai mult decat crezi 🙂

  2. Te invidiez …. vreau si eu camera ca a ta! Iti doresc sa faci cat mai multe poze si sa ne arati si noua chestii dragute. Te urmaresc cu placere si astept sa vad ce mai filmezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top