Articol

Ce mi-a adus mosul Sano?

Bună tuturor, azi vă povestesc despre Ce mi-a adus mosul Sano?.

În perioada în care acesta m-a vizitat, eu nu eram activă pe blog. Cu toate astea aș vrea să îi mulțumesc pentru cadou cu un articol aici pe blog.

Moșul Sano a fost foarte generos cu mine. Fiind vorba între noi, el mereu este.

De data asta mi-a adus următoarele:

  1. Sano Maxima Power Gel Detergent gel
  2. Sano Maxima Perfume Collection Balsam Ultra Concentrat pentru rufe
  3. Jet+Oțet pentru Curățenie Generală
  4. Sano Forte Plus Lemon Cu parfum de lămâie
  5. Sano Spark Detergent Lichid
  6. Fresh Home Odorizant de cameră
  7. Sano Burete Magic, 2 bucăți
  8. Lavetă din Fibre de Bambus
  9. Sano Hârtie de Copt, 50 Foi

Asta da listă lungă, eu v-am zis că am fost cuminte.

Trebuie să recunosc că unele din produsele acestea au picat la fix. Asta pentru că pe multe dintre ele urma să le recumpar, fiind deja o fană declarată Sano.

Pentru că despre multe dintre aceste produse am vorbit deja (aici, aici și aici), o să vorbim azi doar despre cele pe care nu le-am mai încercat.

Primul de pe lista e Jet+Oțet pentru Curățenie Generală. Eu l-am folosit ca să spăl diverse suprafețe, în general oglinzile și chiar face o treabă foarte bună.

De conceptul de burețel magic am mai auzit și folosit dar nu de la Sano. Recent am făcut o boacănă și acest produs a fost acolo să mă ajute.

Să vă explic, am primit o decorațiune de Crăciun roșie pe care am sprijinit-o ușor de perete. Ce am pățit după ce a trecut Crăciunul și am vrut strâng decorațiunile? Da, ați ghicit. Am murdărit cu roșu peretele. Am intrat un pic în panică pentru că era și o zona destul de vizibilă.

Mama mi-a zis să stau fară griji că are ea soluția și a pus la bătaie unul din cei doi bureței. Avea dreptate, totul s-a curățat de parcă nu a fost niciodată acolo.

Cât despre lavetă, să fim serioși, eu am impresia mereu că nu am destule și tot cumpăr. M-am bucurat să văd că aceasta e mai calitativă. Se vede la simpla atingere, având strat dublu.

Ultimul produs de pe lista mea despre care vă vorbesc astăzi este hârtia de copt. Noi nu am folosit-o pentru dulciuri deoarece nu prea ne-am făcut de cap în acest sens. Cât dulce să și mănânci? Dar e bine să ai în casă pentru momentele în care vrei să faci ceva la cuptor. Asta mi aduce aminte de faptul că îmi e o mega poftă de pizza și plăcintă cu carne.

Oameni dragi, ați văzut și voi Ce mi-a adus mosul Sano anul asta.

Daca v-a plăcut articolul de azi, aștept să mi spuneți, iar noi ne revedem curând cu un nou articol.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!