Articol

Ce m-a invatat anul 2020?

Bună tuturor (pe anul 2021), astăzi vorbim despre Ce m-a invatat anul 2020?.

În primul rând țin să vă urez un călduros La mulți ani!. Vreau să vă mulțumesc că mi-ați fost alături anul trecut. Știu că cititul de bloguri nu mai e la căutare dar voi ați rămas aici.

Lucru care e foarte important pentru mine, așa că vă mulțumesc.

Ce m-a invatat anul 2020?

Ei bine, m-a învățat destul de multe.

  • M-a învățat să nu mai spun NICIODATĂ. Să nu mai cred despre mine că nu sunt capabilă de ceea ce mi doresc. Sunt foarte capabilă, tot ceea ce trebuie sa fac e sa spun asta Universului și EL o să aibă grijă.
  • M-a învățat că pot să fiu independentă. O mare perioadă din timp credeam despre mine că trebuie să depind de cei din jur. Că eu nu pot să mă descurc. Am dat impresia asta celor din jur, ei au profitat, au dus vorba asta mai departe. Și unde am ajuns? Am ajuns să cred și eu în ceea ce spuneau ei despre mine.

Mare greșeală.

  • M-a învățat că trebuie să am rabdare. O lecție destul de grea dar foarte frumoasă atunci cand o ințelegi. Am stat 3 ani acasă până să mă hotărăsc să dau la facultate.

3 ani în care mi-am făcut ganduri, m-am întristat, am râs, m-am odihnit dar mai presus de toate am învățat. Am învățat despre mine și cât de important e să ai rabdare. Toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivt.

  • M-a învățat că trebuie să fac ce mi place mie să fac. Eu sunt cea mai importantă pentru mine. Daca eu nu sunt împăcată cu cine sunt și cu ceea ce fac, nici ceilalți nu o sa fie.

Dar mai presus de acceptarea lor, eu sunt cea care trebuie să se accepte și să se iubească. De exemplu, dupa cum știți eu fac și youtube. Ei bine, sunt anumite clipuri care nu mi făcea plăcere să le fac. Cu toate astea, le făceam pentru că îmi erau cerute.

Am zis STOP, trebuie să fac ce mi place mie, fie ca vă convine, fie că nu. Puteți spune despre mine că sunt egoistă, dar prefer să fiu o egoistă fericită.

  • M-a învățat că fiecare om vine în viața noastră cu o lecție. Sunt unii care vin pentru câteva zile, săptămâni și alții care rămân mai mult. Important e să nu țineți de oameni să rămână în viața voastră dacă ei nu simt să facă asta.

A fost un an cu bune și cu rele, un an din care am învățat multe lucruri. Fiind primul articol din anul ăsta, m-am gândit să fie unul mai special.

În ceea ce privește programul de postare, am zis să schimb un pic. De acum o să fie un singur articol pe săptămână. L-am pus de luni ca să începem săptămâna împreună. Deci de acum ne citim luni de la ora 17:00.

Nu o să rămân așa programul, dar având în vedere că urmează sesiunea, e tot ce pot să vă ofer momentan.

Voi scrie în continuare despre tot ce e frumos, fără să uit să includ și părți mai puțin frumoase. Știți și voi cum e viața? Cu bune și cu rele.

Și cam atât pentru azi, noi ne revedem data viitoare cu un nou articol, până atunci:

Să aveți o zi superbă!