Articol

Ce am citit de la Editura Niculescu?

Bună tuturor, azi vorbim despre Ce am citit de la Editura Niculescu.

De când am avut evenimentul Danube Bloggers Meet 3 să știți că m-am pus pe citit. Am avut norocul să avem destul de multe edituri alături, printre care și Editura Niculescu. Eu mi-am ales trei cărți tare drăguțe și o să încerc să vorbesc câte puțin despre fiecare.

Ce pot să vă zic de la început, este faptul că mă declar mulțumită de alegerile mele. Am ales cărți despre care nu știam nimic dar la care titlul a jucat un rol important.

Deși încerc să nu aleg cărțile după copertă, să știți că și acesta a fost un criteriu desul de important. Nu am vrut să citesc descrierea cărților, am vrut să mă las surprinsă, dar hai să vedem despre ce cărți e vorba:

(le voi prezenta în ordinea citirii lor)

Ce am citit de la Editura Niculescu?

Prima, Povești vindecătoare este o carte foarte subțirică, se citește foarte repede, este o lectură ușoară. Mi-a plăcut că prezintă povești simple dar cu un impact imens. Cred că singurul lucru care nu mi-a plăcut, este tocmai faptul că s-a terminat așa repede. În rest, mi s-a părut o lectură ușoară, pe întelesul tuturor.

Pe cea de-a doua nu aveam cum să o ratez. Sunt fan Harry Potter de când mă știu și m-am bucurat să am în colecția mea și o asemenea bijuterie.

Cartea este foarte frumoasă ca aspect, are niște desene tare drăguțe. Clar aș recomanda-o doar celor care sunt cunoscători ai seriei, asta pentru că sunt oferite foarte multe detalii, pe care dacă nu le cunoști, sunt mai greu de înțeles.

Mi-a adus aminte de serie și sinceră să fiu, cred că mă voi reapuca și de seria de filme, că mi s-a facut dor. Cartea a fost și interactivă în anumite pagini, am regăsit și un test și puteai chiar să și colorezi pe ea (eu nu am făcut asta). O văd tot așa ca pe o lectură ușoară, cu sfaturi de bun simț, genul de carte care să te scoată un pic din monotonie.

Iar ultima: Acționează și gândește ca o pisică, ce să mai, a fost un deliciu. Eu ador pisicile, mereu zic că dacă puteam să fiu un animal, sigur eram o pisică, deci ați înțeles voi ideea. Cartea vine cu multe sfaturi și mici joculețe care să ajute la introspecție. Deși poate să pară banală și copilărească, e mult mai complexă de atât. Are și multe citate drăguțe.

Per total, eu zic că merită să le încercați, plus că au și niște prețuri foarte bune.

Cam atât pentru azi, voi ce mai citiți?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!