Articol

Ce alegi intre ORIGINAL si STRONG de la PERSPIREX

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să abordez subiectul Antiperspirante (pentru că deși e frig și acum din cauza hainelor groase, nu se simte mirosul neplăcut), sunt sigură că încă există persoane care se confruntă cu o transpirație excesivă și pe timpul iernii.

Probabil că ați mai auzit și voi despre produsele Perspirex, multă lume le folosește și le laudă din cauza rezultatelor bune.

Eu înainte știam doar de varianta originală, pe care am avut-o în două exemplare, dar se pare că aceștia au scos și o variantă STRONG, pentru persoanele care au foarte mari probleme cu transpirația.

Pentru început, ce este PERSPIREX?

Compania producătoare Perspirex, Riemann SA, este o fabrică daneză specializată în produse de îngrijire a pielii. A fost fondată de către Claus Riemann, care a avut viziunea de a crea produse cu un “obiectiv de identificare a efectului produsului” – un efect pe care oamenii să îl poată simţi atunci când folosesc produsul. Această ambiție simplă, dar provocatoare, este astăzi viziunea noastră.

Se pare că primul produs a apărut în anul 1979 Claus Riemann a dezvoltat acest produs pentru sora sa, Bodil, care a suferit de transpirație excesivă la picioare.

Eu vă zic sincer că nu am probleme în acest sens, nu transpir excesiv, transpirația mea nu are un miros pregnant, așa că eu pe pielea mea nu pot să fac un test clar, pentru că ambele produse funcționează la fel pentru mine.

Îmi plac ambele produse pentru faptul că nu conțin parfum și nu lasă pete, părinții mei folosesc varianta originală și se împacă foarte bine, cred că cel mai bine putem vedea efectul produsului STRONG, dacă îl folosește tatăl meu, pentru că el fiind bărbat, muncind, vă dați seama că are o altfel de transpirație față de a mea.

Sunt curioasă: Voi ați încercat produsele Perspirex? Ce ați alege între Original și Strong?

Aștept și părerile voastre, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

16 comentarii

 1. Nu am incercat încă produsele Perspirex. Dar sunt pe lista mea.

  1. Ma bucur, ai timp sa le incerci.

 2. N-am incercat pana acum aceste produse, dar am sa le caut prin magazine. Am mai auzit lucruri frumoase despre acestea si de la alte fete.

  1. Se gasesc in farmacii din cate tin minte.

 3. Mereu am avut probleme cu transpiratia in exces, oricate feluri de deodorante as folosi. Incerc sa testez toate produsele care imi ajung in cale.

  1. Imi pare rau, poate va avea efect acesta asupra ta.

 4. Nu am folosit produsele dar de auzit am auzit de ele. Cred ca varianta originala ar merge pentru mine.

 5. Le-am incercat sunt produse foarte bune si chiar nu am asteptam sa nu fie nevoie atata timpsa folosesti deodorantul

 6. portiadecitit spune:

  Doar pe cel original l-am incercat. Urmeaza sa il testez si pe cel strong.

  1. Spor la testat.

 7. strong e maxim! eu transpir destul de mult, si iarna, si cu perspirex strong nici macar nu am mai avut nevoie de altceva vreo 5 zile

  1. Super, ma bucur mult.

 8. albusteluta spune:

  Eu aleg original, dar sunt si momente cand prefer strong!

 9. […] Am început ușor cu abdomene, apoi am mărit numărul de exerciții. Ei bine, aici intervine Perspirex. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.