Articol

Cadoul potrivit Amazing flowers by Nicoleta

Bună tuturor, azi vorbim despre Cadoul potrivit Amazing flowers by Nicoleta.

După cum v-am obișnuit, revin azi cu un nou articol din seria #danubebloggersmeet2. De data asta vreau să vă prezint două cadouri care mi-au intrat pe loc la suflet.

Inițial când am ajuns la locație și am văzut aceste produse pe masă am zis: Nu, sigur e vorba de o tombolă.

Credeam că doar una dintre noi se vă bucura de aceste produse. Ce mă bucur că m-am înșelat.

Dar haideți să ne întoarcem la subiectul nostru: Cadoul potrivit Amazing flowers by Nicoleta.

Așadar vorbim despre cadouri. Tuturor ne plac. Ne place să le oferim, dar să le și primim.

Există diverse tipuri de cadouri, cu scopuri practice, decorative sau chiar de consum. Ei bine, trebuie să recunosc că mereu am admirat cadourile care se pot păstra un timp îndelungat.

De fiecare dată când am să mă uit aceste obiecte o să mi aduc aminte cu mare drag de evenimentul nostru. De aceea le-am și îndrăgit pe loc.

Am primit un tablou cu licheni care are scris în mijlocul lui numele meu și al blogului. Iar pe lângă asta am mai primit și un aranjament cu flori din săpun.

Mi se par un cadou foarte frumos care arată și foarte bine.

Cu siguranță o să le folosesc pe post de recuzită în momentul în care filmez pentru youtube. Ca să nu mai zic de faptul că tabloul cu licheni a devenit și recuzita pentru pozele de produs.

Pentru cineva care apare pe youtube și vrea să aducă ceva în plus background-ului din spate, aceste produse sunt perfecte.

Am aruncat și o privire pe pagina de facebook și am văzut foarte multe persoane mulțumite de aceste produse și eu mă număr printe ele. Cam asta e și cu recomandarea mea pe ziua de azi.

Daca v-a plăcut, vă mai aștept iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!