Articol

Bunatati de la Brutaria Frontera

Bună și bine v-am găsit.

În cadrul evenimentului de la Galați și anume Galați Beauty Swap, am avut gustările asigurate de către cei de la Brutăria Frontera, doar că ceea ce nu știam eu, e faptul că aveam niște bunătăți și în sacoșa tot de la ei.

Am ajuns eu acasă, am filmat, am descoperit bunătățile și anume: chec, pâine neagră cu semințe și cornulețe.

Dacă mă urmăriți pe you-tube, știți că într-un vlog recent am devorat checul, pur și simplu arata prea bine și nu m-am putut abține, trebuia să mă apuc de el, rezistase prea mult.

Să știți că a fost foarte bun, pufos în interior, foarte asemănător cu cel făcut de mama mea acasă (acela totuși are locul unu în inima mea).

Cornulețele cred totuși că s-au mâncat primele, asta pentru că am fost neatentă și le-am lăsat pe masă în sufragerie, ca să constat cu stupoare a doua zi că mai rămăsese fix două, mulțumesc tati și mami, cert e că mi-au plăcut, deși știți că eu nu prea mă omor cu dulciurile.

Cât despre pâine, aici nu m-au nimerit, eu am renunțat să mai consum pâine de ceva luni, mănânc foarte rar când vreau să pun ceva pe ea, dar deobicei nu mănânc deloc, așa că au atacat problema tot părinții mei.

Cert e că ne-am bucurat de produse atât acasă, cât și la eveniment și chiar vă recomand Brutăria Frontera.

Voi ați încercat ceva de la ei?

Dacă da, aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *