Articol

O noua comanda Bonprix

Bună tuturor, azi vorbim despre O noua comandă Bonprix.

Daca data trecută am ales produse de vară, dând comanda prin august, acum a venit toamna așa că m-am conformat. Am ales niste produse care să mi țină de cald și care am simțit că o să mi se potrivească.

Eu mereu am avut o pasiune pentru mâneci de tip balon, umeri bufanți și chestii de genul. Nu prea m-am aventurat să mi iau din cauză că simțeam că nu mă avantajează.

Când ai o conformație ca a mea, în teorie ar trebui să ai grijă ce alegi.

Ei bine…ce a zis Sabina de data asta? Știi ce, regulile sunt făcute că să fie încălcate. Mie îmi place genul ăsta de model și vreau să-l port.

Zis și făcut, am umbat o zi întreagă pe site-ul celor de la Bonprix, în căutarea articolelor dorite și uite că le-am găsit.

1)Pulover tricotat cu mâneci tip balon

Mi-a plăcut mult cum se vede modelul, am zis să-l iau pe roșu că tot vine luna Decembrie. Ce vă pot zice e că m-am îndrăgostit iremediabil.

Eu am ales măsură 32/34 și nu regret nimic. Eram nesigură cu privire la mărimile pentru hainele groase și am zis să iau cu o mărime mai mică, chiar două. Am făcut tare bine, pentru că mi vine perfect.

Să nu vă mai zic de calitate, e foarte bună. Materialul e fin la atingere, culoarea superbă. Foarte mulțumită sunt.

PREȚ: 84.90 lei

2)Pulover cu mâneci balon

Acesta spre deosebire de primul e diferit ca și material. Dacă primul era genul bluziță, acesta e genul puloveraș. Materialul e foarte pufoșel. Măsura mea e tot 32/34. Culoarea mă așteptam să fie un pic mai vibrantă, dar totuși îmi place. Se închide la spate cu un nasture.

La fel, îmi vine foarte bine și cu siguranță o să mi țină de cald pe frigul ce urmează să vină.

PREȚ: 124.90 lei

3)Blugi super-skinny

Cu acest articol am o poveste tare amuzantă. Eram cu mama în momentul în care am dat comanda și mama spune: Ia-mi și mie niste blugi! Îi explic că nu pot lua pentru că aș avea nevoie de niște poze. Ea nu mai insistă și mă lasă să iau ce vreau.

Obișnuită cu faptul că port deobicei mărimea 38, selectez 38. Din păcate nu m-am mai gândit că trebuie să iau o măsură mai mică. Așa că mi vin blugii acasă și surpriză: ÎI VIN MAMEI MELE!

Așa că mamă, să îi porți sănătoasă!

Evident că nu am putut să fac poza cu blugii pe ea, dar eu zic că se înțelege destul și din pozele de produs. Mi-a zis că e fix ce își dorea. Blugi de tip skinny strâmți jos. Aceștia au și câteva rupturi dar nimic deranjant. Îmi place și modelul de jos. Per total, mama e mulțumită.

PREȚ: 89.90 lei

Și asta a fost și comanda mea, abia aștept să văd ce mai descopăr și data viitoare la ei pe site.

Abia aștept să mi spuneți care e articolul vestimentar care v-a plăcut cel mai mult. iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!