Articol

Bonprix sau pe ce am mai dat 300 de lei?

Bună tutor, long time no Bonprix sau pe ce am mai dat  300 de lei?

Cred că nu are rost să vă zic, cât de recunoscătoare sunt pentru această oportunitate cu cei de la Bonprix. Mă bucur enorm să fac parte din familia lor. Aștept mereu cu nerăbdare orice colaborare cu ei și la fel s-a întâmplat și de data aceasta.

Ca o fată organizată, mi-am făcut o listuță cu ce produse mă tentează de la ei. Listuță e frumos zis. Aveam la favorite vreo 20 de produse. În momentul în care am primit voucher-ul de 300 de lei, am început să iau la puricat produsele. M-am uitat la recenzii, m-am învârtit de o mie de ori dar uite că am reușit să aleg câteva piese drăguțe.

1)Colanţi scurţi cu stretch (2buc.) (59.80 lei)

Trebuie să recunosc că vânez de ceva timp astfel de colanți. Nu eram sigură dacă să îi iau sau nu, asta pentru că îmi era frică cu mărimea. Eu am mers pe 36/38 și am făcut foarte bine. Setul vine cu două perechi, una neagră și una roz (pentru că roz e viață). Eu i-am luat în ideea în care m-am gândit că îmi vor proteja cicatricea de la picior.

Pentru cei ce nu știu, am o operație la femur.

Motiv pentru care am rămas cu vreo 3 cicatrici. Ideea e să îi port fie cu tricouri lungi, fie cu rochii prea scurte.

Îmi vin super, materialul foarte bun. Eu sunt mulțumită.

2)Bluză elegantă (159.90 lei)

Cred că mânecile mi-au vândut acest produs. Deja mă vedeam ca o prințesă în castelul ei purtând această bluză/ie, cum vreți voi să îî ziceți. Are un material foarte fain la atingere, nu zgârie. Culoarea e vibrantă, dar parcă nu e neapărat genul meu. Să fie culoarea de vină? Cei drept, nu prea am asemenea culoare în garderobă. De venit îmi vine foarte bine, este mărimea perfectă pentru mine (36), dar parcă totuși n-aș putea zice că e articolul meu preferat din această comandă. Mânecile sunt totuși superbe.

3)Bluză lungă cu decupaje, vîscoză sustenabilă (102.90 lei)

Îmi place la extrem, asta ca să citez din clasici. Ador tot la ea, de la formă, la acele decupaje, la material. Pentru mine este destul de lunguță, dar nu mă deranjează. Am ales mărimea 36/38 și o port ca un fel de rochiță, fie cu acei colanți scurți, fie cu lungi ca în poze.

 

Dacă aveți un bust mai generos și apreciați un decolteu mai amplu, puteți să trageți mai mult de fermoar. Materialul e unul foarte moale și plăcut la atingere. În plus, e acel gen de produs care nu se șifonează, lucru pe care eu îl caut atunci când cumpăr haine.

Cam astea au fost toate lucrurile pe care le-am luat de la ei.

Sunt curioasa, vouă ce v-a atras atenția?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!