Articol

Alegeri inspirate cu Bonprix

Bună tuturor, azi vorbim despre Alegeri inspirate cu Bonprix.

Deja site-ul celor de la Bonprix nu mai îmi este străin, fiind deja la a patra comandă. Cu toate acestea trebuie să recunosc că fiecare comandă la ei vine și cu o doză de emoție. Emoția că nu o să mi vină, sau nu o să mi se potrivească, sau pur și simplu nu o să mi placă. Ei bine, la aceasta comandă toate așteptările mele au fost date gata.

Mă surprinde și pe mine cât de bine am început să mă cunosc. Să știu ce mărimi să aleg dar și ce model mi se potrivește. E uimitor.

De dat asta tema principală a acestei comenzi a fost: NEGRU. M-am ferit mulți ani de această nonculoare. Mi se părea că nu mi se potrivește, că mă face să arăt palidă și că e potrivită doar unui anumit tip de eveniment, mai exact, inmormântărilor. După o perioadă am început să port mai des și chiar să primesc complimente, lucru care m-a făcut să mi doresc să am mai multe produse negre.

Dar haideți să vedeți totuși ce am ales de pe site-ul Bonprix:

Când vine vorba de mărimi, eu m-am cam prins ce funcționează pentru mine. Depinde foarte mult și de formă, în general aleg ori 36, ori 36/38. Dacă aveți totuși dubii, să știți că la ei pe site găsiți și un tabel exact cu mărimile si vă puteți măsura și alege mărimea potrivită.âIar acum părerea mea despre produse:

1)Bluza cu dantelă mi se pare la fel, de o eleganță și o simplitate supremă. La cât de lungă e, pot să o port și ca rochie eu, având în vedere că sunt mai mică de înălțime. Ce mi place foarte mult la ea, pe lângă dantelă, este materialul. E unul foarte calitativ, moale, genul de la care nu transpiri. A fost o reală plăcere să fac acele poze în rapiță și abia aștept să o scot la plimbare undeva în oraș.

2)Bluza cu floricele roșii, așa cum am denumit-o eu, a făcut deliciul acestei comenzi, Am apărut într-o poză pe story la Instagram și deja am primit complimente pentru ea. Îmi place foarte mult, mi se pare că acele flori roșii scot în evidență bluzița. O văd purtată și mai elegant dar și mai casual. Mi se pare foarte versatilă și nu regret deloc că am ales-o.

3)La colanți cred că îmi era cel mai frică, da uite că nici nu trebuia. Vin foarte bine pe mine, îmi plac detaliile cu nasturei aurii. Îmi place ca nu sunt largi pe picior, se așează foarte bine și materialul e unul respirabil.

4)Pe bluza cu mâneci 3/4 am luat-o strict pentru mesaj. Mi-a plăcut, am rezonat cu el, sunt o iubitoare de gri și pentru că la capitolul bluze de casă stau cam prost, am zis să o iau. Trebuie să recunosc că vine un pic lărguță, în sensul în care cred că aici mergea un 36, fiind un model usor oversized.

Totuși eu am luat-o pentru casă și pentru asta eu zic că e potrivită.

5)Îmi doream de foarte mult timp genul acesta de gentuță. Eu obișnuiesc să mai ies în mici plimbări și de multe ori nu îmi vine să iau o geantă mai mare ca să mi încapă doar telefonul și eventual câțiva bani. Ei bine, pentru acele momente am luat-o. Mi se pare mărimea ideeala, e bună și pentru vacanțe, când nu vrei să cari multe cu tine, doar strict necesar. E micuță dar încape și telefon, bani, chei, un ruj, o oglinda, un pachet de servețele, tot ce trebuie. Mai era o nuanță pentru ea, un baby pink, dar am ales acest baby blue pentru că nu aveam nimic în această nuanță. Plus că, încă o geantă nu strică să fie acolo.

Și aceasta a fost comanda mea.

Ce părere aveți?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!