Articol

Bonprix imi tine de cald

Bună tuturor, era timpul să vă zic că Bonprix imi tine de cald.

Da, ați auzit bine, mi-am luat recent niște articole de îmbrăcăminte de la ei de care sunt foarte mulțumită. Eu deja sunt la a treia comandă, așa că lucrurile au mers super ușor. Comanda a venit mult mai repede decât mă așteptam.

În prezent fac parte din programul lor de bloggeri, așa că periodic primesc un voucher de 300 de lei să mi aleg ce vreau eu. Asta am făcut și acum, dar hai să nu o mai lungesc și să trec la produse:

1)Pulover oversize, preț: redus de la 109.90 la 84.90 lei.

Este și primul articol pe care l-am adăugat în coș.

Mi-a plăcut tare mult ideea asta de combinație de non culori. Este un material gros, vine și cu un guler imens. Am primit foarte multe complimente pentru el, fiind așa ușor diferit față de ce vedem deobicei.

2)Pulover cu mâneci de contrast, preț: redus de la 109.90 la 59.90 lei.

După cum v-ați cam dat seama, îmi place trend-ul ăsta cu mâneci în culori diferite. Cu el am avut ceva emoții în ceea ce privește mărimea. Eu am ales 36/38 pentru toate produsele. La comanda trecută îmi luasem 32/34 și din cauza asta eram un pic în dubii. Cu toate astea mărimea mi s-a potrivit foarte bine. Ideea e că, eu fiind mică de înălțime, acest pulover îmi vine ca o rochiță, dar nu mă deranjează.

Îmi place la nebunie combinația de culori și clar voi atrage atenția cu el.

3)Pulover cu guler înalt, preț: redus de la 109.90 la 44.90 lei.

Ce să mai zic aici. Culoarea e superbă. Avem și animal print, care este și imprimeul meu preferat. Așadar, nu cred că mai e ceva de spus.

Îmi place materialul, gulerul e un pic rigid, eu având probleme cu glanda, mă cam feresc de chestiile pe gât. Cu toate astea, n-am putut rezista și l-am ales, dar să știți că n-am simțit că mă sufocă sau ceva de genul.

4)Bluză cu guler pe gât, preț: redus de la 89.90 la 59.90 lei.

Am luat-o cu gândul să o port prin casă. Are un material subțirel dar calitativ. Mie îmi e un picuț lărguță, dar nu e ceva deranjant, având în vedere că o voi purta doar în casă.

Îmi place mult imprimeul, se pare ca în această comandă am fost pe combinații de culori sau non culori.

5)Pălărie, preț: redus de la 74.90 la 52.90 lei.

Am luat-o fără prea mari așteptări și sinceră să fiu, încă nu m-am decis dacă îmi place sau nu. Multe persoane au spus ca lor le place, și mie îmi place dar încă nu am găsit variantă perfectă în care să o port.

E un pic mai închisă culoarea față de ce era pe site, dar nu e ceva ce să mă deranjeze.

Per total sunt mulțumită de ce am ales. Mă bucur ca am nimerit culorile. Produsele îmi plac foarte mult și clar Bonprix imi tine de cald perioada asta.

Cam atat pentru azi, care e articolul vostru preferat din comanda mea?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!