Articol

Beleaua portofelului numita JUMBO

Beleaua portofelului numita JUMBO

Bună tuturor și bine v-am găsit.De curând orașul Brăila a intrat și el în rând cu lumea, asta pentru că în sfârșit au deschis magazin JUMBO și aici, lucru pe care îl aștept de foarte mult timp.Și pentru că e la 12 minute de mine (de mers pe jos), am fost deja de vreo două ori pe acolo, asta pentru că prima dată când am fost era prea aglomerat fiind și deschiderea. Tot ce mi-am luat am prezentat deja în două clipuri la mine pe canalul de youtube.

Beleaua portofelului numita JUMBO

Eu mi-am ales varianta pe roz și sunt foarte mulțumită, adică să fim serioși. Unde mai găsești periuță așa ieftină. Chiar dacă n am văzut să se găsească la ei capete înlocuitoare, la cât de ieftină e, aș putea să o arunc după și să iau alta și tot nu mi-ar părea rău.De la ei cel mai mult îmi place secția pentru organizare și în special organizarea pentru cosmetice.  In trecut tot de la ei mi-am luat și celelalte produse de compartimentare și eu sunt foarte mulțumită.Eram super curioasă să încerc lentilele pentru telefon și când am văzut cât de ieftine au fost, cred că 8 lei, le-am luat imediat.

Sunt funny și ușor de purtat cu tine, asta pentru că le țin într-un săculeț. O să vă arăt și câteva poze făcute cu cele două lentile.

Probabil și voi aveți obiceiul să ronțăiți diverse seara, eu nu pot rezista tentației. Așa că mi am luat o chestie cu 5 compartimente în care îți pui alune, semințe și ce mai vreți voi. Un produs pe care totuși nu îl recomand, sunt bețișoarele parfumate, miros a fum și atât.

Cred că au fost și ele vreo 3 lei dar nu se merită, numai vanilie nu e aia de se simte în aer.Voi ce produse vă luați din Jumbo?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!