Batalia iluminatoarelor

Buna frumoaselor și bine v-am găsit.

Dacă acum o săptămână vorbeam despre blush-uri, azi m-am gândit să facem Bătălia iluminatoarelor, pentru că nu știu cum sunteți voi, însă eu adooooor iluminatorul, deși în ultimul timp nu prea am mai purtat.

Pentru acest articol am ales două iluminatoare de la două brand-uri destul de în vogă la momentul actual și anume Becca Shimmering Skin Perfector in nuanța Opal și Fenty Beauty Freestyle highlighter in nuanța Hu$tla Baby.

Ambele sunt lansate recent și eu le am în varianta travel size, cel de la Becca are 2.4 g și cel Fenty 2.2g.

Aș putea zice că ambele merg pe nuanțe de auriu, însă cel de la Becca e un pic mai închis decât cel Fenty.

Fiecare a venit într-un set și a fost un fel de blind buy, asta pentru că nu le făcusem swatch pe mâna mea, văzusem doar la fete pe internet, însă eu nu am luat în calcul că tenul meu e mult mai deschis decât al lor.

Pentru început trebuie să vă zic că mi plac ambele, eu le aplic excusiv cu un buretel umed, asta penru că aplicate cu o pensulă ar arăta mult prea intens pentru mine.

Le folosesc și pe post de fard, cel puțin de cel de la Fenty am abuzat în ultimul timp la acest capitol.

Ca și pigmentație, mi se pare că sunt la egalitate, doar că cel de la Becca, fiind un pic mai închis, dă impresia că e mai pigmentat, dar eu zic că sunt la fel.

Personal înclin spre Fenty, mi se potrivește mai mult nuanța, merge combinată cu o gamă mai largă de blush-uri, dar și cel de la Becca mi-a plăcut mult și l-am folosit împreună cu iluminatorul lichid care se află în kit și arată foarte bine.

Cam asta e pentru azi, aștept să mi spuneți:

Vouă care vă place mai mult? Becca sau Fenty?

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Batalia iluminatoarelor

  1. Cred că Fenty mi-ar plăcea. de mult timp nu am mai luat niciun iluminator, deci ar cam fi timpul să-l caut.
    Mulțumesc pentru prezentare!

  2. Hehe, ce dragut! Ti-ai pus si tu produsele sa se dueleze. 🙂 Am si eu cateva articole de genul pe blog. 😀 Nu le-am incercat pe niciunul, cred ca mi-ar placea mai mult cel de la Fenty.

  3. Nu a folosit nici unul din cele 2. In prezent am descoperit iluminatorul lichid si parca imi place cel mai mult. Folosesc iluminatorul de la Loreal si este waw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top