Articol

Basic…

Bună dragele mele,știu că nu v ați fi aștepta să postez azi însă am puțin timp liber și nu eram încă convinsă dacă să fac sau nu această postare însă voi face asta , azi , acum , aici , pentru voi (asta a sunat a Surprize Suprize) așa că să i dăm drumul.

Nu eram sigură despre ce să scriu , aveam câteva propuneri de poștări însă iar postez târziu(doar mă știți cum sunt:)) ) așa că iar nu pot face fotografii produselor daaar mi am amintit că acum ceva timp am început o nouă categorie pe blogul meu și anume Cheltuieli inteligente așa cam zis”Hey aș putea mai scrie un articol în acea categorie” (Glumeam n am zis asta , sau nu:d :)) ) așa că asta voi face și postarea de azi se va numii (să aud tobele , nu aud tobele :)) )  10 produse pe care trebuie să le conțină o trusă de machiaj pentru o începătoare , bine știu că dacă sunteți că și mine inebunite după make up nu va ve ți limită la doar 10 produse însă aici vorbesc de fețele care de abia au început să se macheze sau de abia au descoperit lumea minunată a machiajelor și nu că aș fi eu vreo învățată sau școlită la vreun curs de make up dar eu îmi voi spune părerea mea sinceră voi puteți să o acceptați puteți să o nu sau poate mie mi se potrivește un anumit produse dar vouă nu eu doar îmi fac datoria de dragul de a scrie și nu pentru că am fost plătită sau așa ceva pentru că oamenii și au făcut proastă impresie și subkiniez proastă impresie că noi cele care scriem pe bloguri am fi niște false plătite să scriem așa ceva , în fine , vorbim și despre asta în altă .

Că tot vorbeam acum ceva timp de liste uite că a venit timpul să facem și noi o lista de cumpărături așa că sper să nu va plictisesc și să citit în continuare:*

1.Primul produs pe care îl consider necesar indiferent de ce tip de ten aveți este un fond de ten ori bb cream ori cc cream în funcție de nevoie .Am să va dau 3 exemple , unul din fiecare categorie , 3 produse drugstore care să nu coste mult dar să fie și bune și acelea ar fi:

 2.Consider că dacă va apucați de la vârste mai mici de make up nu aveți nevoie de un anticercan, asta dacă nu cumva nu prea dormiți bine și aveți cearcăne , însă dacă totusi țineți neapărarat sa aveți un anticearcăn , vi le recomand pe următoarele 2:
 3.La fel dacă va apucați de la o vârâtă mai mică 12-13-14 ani (să nu se insteleaga greșit , eu nu încurajez folosirea machiajului de la vârste faragede , fac asta doar penteu fetițele care totuși vor să se folosească machiaj) va recomand să va cumpărați un blosh într o nuanța deachisa de roz , cum ar fi un baby pink deoarece acesta da un look foarte fresh și odihnitor tenului ,nu recomand folosirea bronzerului deoarece ar arăta prea încărcat și noi nu vrem să încărcăm tenul ci vrem să îl facem să arate mai bine , dacă totuși nu vreți să investit într un blush va recomand de asemenea să va cumpărați un ruj mat fără sidef în el pe care să l aplicați ușor pe pomeți și va arată totul foarte natural.
 4.Pentru ochi va recomand ori un fard cremă de tip acesta

Ori un duo ori un quad cu niște culori simple , naturale sau dacă vreți ceva mai feminin puteți merge pe ceva mai jucăuș cum ar fi un quad cu rozuri și movuri .

5.Un rimel simplu , nu va trebuie ceva prea complicat cu o pensulă ciudată și cu multe prorpietati deoarece vrei să vi se vadă că aveți gene, vreți că ele să fie mai negre nu să zică lumea că aveți niște picioare de paianjan în loc de gene.

 6.Pentru ochi va mai trebuie o pensula pentru aplicarea fardului cum ar fi această:

7.Pentru față din punctul meu de vedere veți avea nevoie de doar o pensulă ,pentru că va puteți să va aplicați fondul de ten/bb creamul/cc creamul , la fel de bine și cu degetele iar pensula care va trebui o veți folosi la aplicarea blushului sau bronzerului.  8.Pentru buze veți avea nevoie neapărată de un balsam de buze , acum depunde de voi de ce culoare vreți să aibă și aici va recomand următoarele produse:

 9.Un ruj într o nuanța ori nude ori roz este perfect și aici va recomand:

 

10.Iar dacă vreți să faceți totul cală care v aș mai recomanda și un gloss transparent , ceva simplu cum ar fi:

 Dragele mele aici se încheie și lista de cumpărături dar și postarea , sper că v am răspuns la anumite întrebări și sper că v a plăcut , după cum a ți putut observă aici n am inclus pudra pentru că consider că nu este nevoie să ne încărcăm tenul cu pudra de la vârste fragede eu am 19 ani și nu folosesc pudra , ce i drept dețin câteva pudre dar le folosesc din an în paște și mai mult atunci când vreau să mi fac poze și vreau să arăt perfect , de asemenea am omis bază de machiaj , bază de ochi deoare puteți la fel de bine să folosiți același anticearcăn și pe post de bază și pe post de anticearcăn , la fel cum fac și eu în prezent.

Dragelor încă odată sper că v a plăcut , nu uitați că aștept în continuare păreri și sugeatii mai jos în comentarii iar noi ne vedem probabil vineri cu Rutina mea de îngrijire pentru că mi a fost cerută.

Eu va pup și ne vedem pe:

✴Instagram:GEORGIANASABINA94

PUPICI:*

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Astazi ma si duc sa-mi iau CC Cream-ul de la Elmiplant. Imi tot face cu ochiul siii.. e vara, nu mai merge sa aplic fond de ten. Pupici!

    1. Asa i si eu am vrut sa mi l iau insa cand am mers la magazin nu aveau tester pentru acest produs asa ca am ales sa mi iau bb creamul de la miss sporty/Si eu te pup

  2. imi pare bine ca am mai gasit o bloggerita din braila, ma bucur ca si noi suntem reprezentati bine pe planul asta! mi-a placut postarea ta, multe din produse se regasesc si-n portfardul meu. te astept si la mine pe blog, si cu un follow, daca vrei 🙂 multa bafta si ne citim curand!

    1. Si eu ma bucrur , pentru ca am mai auzit de oameni din braila care scriu pe bloguri dar niciodata de fete sau femei care sa scrie pe un blog de beauty

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *