Articol

Barza ne e de ajutor

Bună frumoaselor,

Știm foarte bine că igiena intimă este foarte importantă și de multe ori ne ferim să vorbim despre acest subiect, deși suntem toate femei, sau femei în devenire și acest subiect nu ar trebui să fie unul tabu.

Cei de la Barza au niște produse foarte bune pentru acele zile mai dificile, dar și pentru îngrijirea acelei zone care este mai sensibilă.

  • Plasturi împotriva durerilor menstruale
  • Servețele intime cu bicarbonat de sodiu

După cum probabil știți, eu am mai avut aceste produse, plasturii ca și data trecută am ales să îi dau unei prietene, asta pentru că eu sunt mai norocoasă la acest capitol, dar am întrebat-o pe prietena la care au ajuns plasturii și iată ce a zis ea:

Am avut de două ori acest pachet și din păcate pentru mine nu au făcut minuni, adică da, sunt buni, dar nu wow, poate aveam eu prea multe așteptări de la ei, plus că mi se par și un pic grei.

Cât despre șervețele, le ador, cu siguranță o să le recumpăr, miros plăcut, sunt foarte gentile, nu am avut niciodată probleme cu ele și mai ales acum vara când transpirăm mai mult, un astfel de produs, e bine să îl ai la tine în geantă.

Îmi doresc să vă ajute recomandările mele, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.