Articol

Azi vorbim despre parul meu

Loncolor

Bună tuturor. Azi vorbim despre parul meu.

Am observat că e un capitol căruia nu prea i-am dat importanță și am zis să schimb asta. Înainte de a trece la subiect, vreau să vă zic că eu am parul foarte moale, fin, pleoștit ce să mai.

Se îngrașă și destul de greu, motiv pentru care în afara de șampon, nu obișnuiam să folosesc și altceva.

Ei bine toate astea s-au schimbat de când au apărut produsele Loncolor în rutina mea. Dar hai să vă zic ce produse am primit de la ei:

  • Loncolor Expert Color&Freshness șampon pentru păr vopsit
  • Loncolor Expert Color&Protect masca pentru păr vopsit
  • Loncolor Expert Intense Color Protect ulei pentru păr vopsit
  • Loncolor Expert HempStyle nuanța 10.12 Blond suprem perlat
  • Loncolor Expert Oil Fusion nuanța 8.32 Blond auriu deschis

Loncolor

După cum vă ziceam, eu și cu părul nu avem mari tangențe. Nu am răbdare să stau cu măști, nu mi place, le înțeleg rostul dar nu sunt pentru mine. Așa că evident că din toate aceste produse m-am apucat mai întăi de șampon.

Bai și șamponul îmi place tare mult. Are o consistență de gel așa, dar lucrul care îmi place cel mai mult este mirosul. În momentul în care te speli cu el, se simte un parfum fresh, acvatic, ceva de genul. Ce m-a impresionat e faptul că persistă și după uscarea parului. Cred că e printre primele șampoane la care observ asta. Nu stiu să vă zic daca mi rezistă vopsitul mai bine de când îl folosesc, cert e că mi place.

Părul se așează foarte bine, eu zic că oferă un oarecare volum, Big like.

După experiența pozitivă avută cu șamponul am zis: Hai să încerc și masca și uleiul.

Întăi aplic masca, stau cu ea undeva la 3-5 minute așa și după o clătesc. Îmi înmoaie parul dar fară să mi se lipească de cap, daca aveți aceeași problema ca a mea, mă înțelegeți.

Loncolor

Îmi place mult și mirosul, simți că folosești un produs scump.

Iar din ulei eu aplic cât un bob de mazăre pe parul ud. Ei spun că merge și pe parul uscat, dar având în vedere tipul meu de păr, am zis să nu fac acest experiment.

Tot acest trio de produse îmi face parul să arate foarte bine, se descurcă ușor, miroase bine. Chiar fac o treabă foarte buna împreună.

După cum ați văzut, am primit și doua cutii de vopsea din două game diferite. Ideea a fost următoare, am zis, hai să mă fac cu vopseaua mai deschisa. Daca e să iasă prea deschis, pot să o folosesc pe cea mai închisă după. Ei bine m-am făcut cu cea foarte deschisa și a ieșit exact ce mi doream. Nu a fost nevoie să o mai folosesc și pe cealaltă, dar o am și pe aceea acolo pentru mai tărziu.

Loncolor

Loncolor

Mi-a plăcut mult că desi avea amoniac, nu am simțit să mă usture ochii sau să miroasă foarte pregnant. Cât despre culoare, e de vis.

Din păcate stand în casa îmi e foarte greu să fac poze la lumina naturala dar am încercat ceva din balcon:

Loncolor

Am avut o experiență foarte plăcuta cu produsele și clar o să recumpar.

Voi ați folosit ceva de la ei?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!