Articol

Azi vorbim despre Nomasvello Braila

Bună tuturor. Azi vorbim despre Nomasvello Brăila.

Articolul acesta este dedicat persoanelor care stau în Brăila, sau care au drum pe aici, desi saloanele Nomasvello se găsesc și în alte orașe.

Eu am descoperit acest salon acum doi ani dâcă nu mă înșel. Daca e prima dată când auziți de ei, vă las mai jos câteva cuvinte:

Brandul No+Vello (Nomasvello) reprezintă cea mai mare rețea de înfrumusețare din lume, Liderul Mondial în tratamente de Epilare Definitivă cu IPL.
A luat naștere în anul 2007 în Spania și în prezent există în 16 țări, de pe 3 continente, având circa 3000 specialiști IPL care lucrează în peste 1200 centre, cu mai mult de 1 milion de clienți activi.
Tratamentele No+Vello au un preț unic și unisex de 30 de euro pe zonă, pe ședință. Echipamentul folosit este eficient și puternic, putând atinge până la 60 Joules/cm2. Toată aparatura este proprie și se găsește doar în saloanele Nomasvello.

Norocul meu a fost să intru în posesia unei testări al tipului de ten și o testare de epilare. La capitolul epilare, am ales brațul din cate țin minte, deși fata de acolo mi-a zis că pot alege și alta zonă.

Mi s-a zis că am tenul uscat, lucru pe care îl știam deja. Iar legat de epilare, eu fiind blondă am nevoie de mai multe ședințe până să se vadă un rezultat. Lucrurile merg mult mai repede pentru brunete și șatene.

Stiu că în perioada asta de izolare multe dintre doamne și domnișoare au suferit din cauza faptului că nu au putut merge la salon. Ei bine, vreau să vă dau vestea că Nomasvello Brăila își deschide porțile pe 15 mai și vă așteaptă cu mare drag.

Aici găsiți diverse servicii, nu doar de epilare ci și pentru îngrijirea tenului. Am multe prietene care au apelat la ei pentru Curățarea faciala Pro-Skin și au fost foarte mulțumite.

Mi-a plăcut mult că după acea testare mi s-au oferit și câteva mostre din produsele lor și am reușit să le testez.

Așa că ați citit bine: Începând cu data de 15 mai Nomasvello Brăila își deschide porțile!

Voi ați încercat vreodată serviciile lor?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!