Articol

Aveti grija in cine va incredeti!

Bună tuturor. Aveti grija in cine va incredeti! Ăsta e mesajul meu pentru voi azi.

După cum am zis, am, acum că am terminat cu seria Danube bloggers meet, promit că vom avea mai multe articole de genul.

Azi vreau să vorbim despre încredere.

În cei 25 de ani pe care îi am, am avut ocazia să întâlnesc tot felul de oameni și caractere. Mi-am dat seama că nu toți au intenții bune. Mi-am dat seama că nu toți își oferă ajutorul fară să aștepte ceva la schimb.

Din păcate m-am ars de câteva ori și destul de urat. Nu vreau să intru foarte în detaliu pentru că prefer să păstrez pentru mine acele întâmplări, cert e că nu mi-a picat bine.

Am înțeles că trebuie să mă ghidez mai mult după intuiție. Asta pentru că eu în general am o intuiție foarte puternică care nu m-a înșelat până acum.

Când simți că ceva nu e bine, când simți că un om vrea să profite într-un sens de tine, mai bine te oprești.

Un lucru pe care l-am învățat recent este că INFORMAȚIA (ȘI MAI ALES UNA DOCUMENTATĂ) SE PLĂTEȘTE! Nimic nu e gratis în ziua de azi, indiferent că e vorba de bani, publicitate, un schimb acolo sigur există.

Verificați de o mie de ori până să faceți un lucru, a apărut în orașul vostru un curs și e gratis, mai citiți, poate nu e ceea ce pare. Vă scrie cineva pentru o colaborare și vă cere date de contact dar vă pune să plătiți transportul? Mai întrebați și pe altcineva.

Vă cere un băiat o poză, poate mai indecentă și vă zice că deja vorbiți de 6 luni, mai așteptați. Oamenii pot să fie foarte rai, foarte mincinoși, nu știți defapt cu cine vorbiți. Persoana aia care pare omul lui Dumnezeu, poate defapt să fie necuratul.

Și ca să terminam într-o notă mai pozitivă, nu uitați niciodată că #viataesuperba. Dumnezeu ne-a dăruit cel mai frumos dar și anume VIAȚA. Hai să ne bucurăm de el.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!