Articol

Ati incercat produsele Bioblas?

Bună tuturor, am și eu o întrebare: Ati incercat produsele Bioblas?

Eu da și azi trebuie neapărat să vorbim despre ele.

Trebuie să recunosc că până să primesc produsele la evenimentul #danubebloggersmeet2 nu auzisem de ei. O prietenă mi-a spus că ea le-a încercat și că e curioasa și de părerea mea. Ea spunea că i-au plăcut, așa că m-a făcut să fiu și mai curioasă.

Eu am primit:

  • Șampon cu Collagen+Keratina
  • Șampon cu ulei de usturoi
  • Balsam de păr cu ulei de argan

În ultimul timp am început să acord o importanță crescută părului meu. Eu am un păr fin, fară volum, uscat. Cam astea sunt problemele mele în ceea ce privește parul. Am avut și o perioadă de timp în care pierdeam mult par. Observ că se întâmplă asta și acum, dar o pun pe seama acestei perioade. Vreau să iau și niste suplimente să ajut și din interior, dar am și grijă de el la exterior.

Mi-a plăcut mult șamponul cu usturoi, aveam la început reținerea asta să îl folosesc datorită ingredientului principal. Mă gândeam că dacă e pe bază de usturoi, o să și miroasă așa.

Departe de adevăr am fost, asta pentru că acest șampon are un miros foarte plăcut. Are o consistență destul de lichidă față de ce am mai folosit.

Ce mi place la el este felul cum se simte părul imediat după spălare. Îmi simt părul curat dar nu uscat. Nu simt nevoia să mai aplic și mască cum pățeam când foloseam alte produse.

Cu toate astea îmi place să folosesc și balsamul din aceeași gama. Pe acesta îl folosesc deobicei când urmează să mi fac codițe împletite. Îmi descurcă foarte frumos părul, miroase foarte bine și ce apreciez la el e că nu mi-l încarcă.

E un produs de tip leave-în pe care pot să îl aplic fie pe părul ud, fie pe părul uscat. Vă zic sincer: cu câteva pompite iți faci treaba, acum depinde și de lungimea părului vostru.

N-am apucat să folosesc șamponul cu Keratină, asta pentru că am ales să îl fac cadou. Daca mă urmăriți pe instagram o să vă anunț acolo daca i-a plăcut sau nu, desi mă îndoiesc să nu îi placă.

Produsele pot fi achiziționate de pe valentinocosmetics.ro  secțiunea shop.

Cam asta e și cu produsele Bioblas.

Voi Ati incercat produsele Bioblas?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!