Articol

Arta magică a durutului în cot de Sarah Knight

Bună și bine v-am găsit.Mă bucur mult că vă plac articolele mele cu recomandări și recenzii de carte, știu că și mie mi place să le citesc dar și să le fac.Astăzi vorbim despre o nouă carte și e vorba despre Arta magică a durutului în cot de Sarah Knight.

Motivul pentru care am ales-o și anume: titlul. Îmi plac mult cărțile astea relaxante din care ai ce să înveți și care te inspiră. Aceasta e un exemplu bun de luat în calcul.

Arta magică a durutului în cot de Sarah Knight

Trebuie să recunosc că începutul nu prea mi-a plăcut, credeam că iar am nimerit o carte plictisitoare, dar după vreo 40-50 de pagini am descoperit că nu e așa.

Cartea vorbește despre cum să nu îți mai pese și cum să nu mai pui la suflet diverse lucruri.

E împărțită pe 4 subiecte:

  • Lucruri
  • Locul de muncă
  • Prieteni, amici, cunoscuți
  • Familie

Și în funcție de cele 4 subiecte, ni se oferă diverse sfaturi, cum să reacționăm în funcție de aceste subiecte.Totul este scris într-un mod foarte simplu, amuzant, sunt desenate și diverse scheme pentru cei care nu înțeleg din prima ce li se explică.Probabil vi se întâmplă des și vouă să fiți copleșiți de anumite persoane și nu știți cum să faceți să îi refuzați într-un mod politicos, ei bine… cartea asta are soluția, eu chiar am învățat câteva trucuri din ea și abia aștept să le pun în aplicare.Mie mi-a fost trimisă de către cei de la libris.ro, momentan e indisponibilă dar cu siguranță o să reapară.Vouă ce părere v-a făcut, ați lua-o?Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:Să aveți o zi superbă!!!