Articol

Are you the one?

Are you the one?

Asta este intrebarea care ma macina de cand am auzit noul proeemo al fimei Oriflame.

Pur si simplu nu mi pot scoate din minte aceste cuvinte si oare de ce? , fiecare vrem sa fim The one , acasa, la scoala , la munca langa partenerul de viata langa copii insa oare toate reusim?asta da intrebare.

Noroc ca cei de la Oriflame s au gandit la toate si au venit cu solutia si anume produsele The One.

Aceasta noua gama este impartita in trei categorii si asta nu poate fi decat o lauda pentru cei de la Oriflame ca s au gandit la fiecare detaliu si la fiecare dorinta a noastra, zic asta pentru ca nu vezi des firme de Make up care sa multumeasca nevoile fiecarei fete/femei.

Si probabil va intrebati de ce as vrea sa testez aceste produse cand am deja o groaza de alte chestii.

De ce vreau sa incerc aceste produse:

1.As vrea sa incerc aceste produdr pentru ca eu sunt indragostita de make up si orice apare nou eu trebuie sa testez.

2.Pentru ca multa lume indrageste aceasta firma insa poate nu au curaj sa cumpere iar prin recenziile mele poate pot ajuta cu un mic sfat pentru ca de exemplu eu asa sunt caut pe net recenzii la diferite produse si apoi cumpar produsul in sine.

3.As fi foarte incantata sa testez aceste produs pentru ca ma incanta tot ,de la culori la ambalaj la descriere toate acestea combinate inebunesc orice pasionata de make up , zic eu.

Produse care ma tenteaza din acest brand:Hmm e destul de greu pentru ca daca as putea mi as luat tot :)) dar cum inca nu mi permit sa fac asta din banii mei am sa adaug in cosul meu virtual urmatoarele produse:

1.Anticearcanul din gama Frumusete de zi cu zi.Doamne cate recenzii frumoasr am auzit despre acest produs , neaparat trebuie sa l incerc.

2.Fardurile crema din gama Mega Impact , cred ca sunt in genul Color tatoo de la Maybelline daca nu si mai bune asta va voi zice cand le voi incerca.

3.Rujurile din gama Mega impact.

La naiba pe cine mint , as vrea sa incerc toate produsele :)).

Sper ca v a placut.

Voi a ti incercat/incerca ceva?

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. […] cu cei de la Oriflame si anume am postat pe blogul meu un articol cu titlul Are you the one? http://lifeismakeup.com/index.php/2014/04/25/are-you-one/ prin care anuntam ca vreau sa primesc produsele Oriflame din gama The one spre testare. Am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.