Articol

Apidava prieten de nadejde

Bună tuturor. Astăzi vorbim despre un brand tare drag mie și anume Apidava prieten de nadejde.

La evenimentul avut la Galați am primit următoarele:

  • Cremă hidratantă cu miere, propolis și ceară de albine
  • Săpun cu miere și propolis
  • Bombonele cu miere și muguri de brad

O să încep să vorbesc despre cremă pentru că ea a fost elementul nou testat de mine acum. Vă zic sincer că am cam fugit de ea. O văzusem în borcănaș, văzusem descrierea și ceva era sigur în mintea mea. „Bai asta sigur e o cremă grasă, hai să nu o folosesc încă”. Doar la asta mă gândeam.

Apidava

A trecut ceva timp de la eveniment și am zis totuși să îi dau o șansă. Mi-am luat mare maxim și vă zic și de ce. Crema asta mi se pare atât de lejeră și intră atât de repede în piele, încât nu am cuvinte.

Eu iau puțin în palma, o încălzesc în palmele mele și apoi o aplic și wow, efectiv m-am îndrăgostit. Îmi place că e și micuță așa, nu sunt mare fana borcănel, dar daca crema e bună, pot trece peste.

Mirosul e unul foarte subtil.’

Acum trecând la săpun, e a doua oara când îl am, stiu că e bun, dar am ales să nu îl folosesc încă. Îl țin intre haine și vreau să zic că mi-a parfumat tot dulapul. Îmi schimbasem zilele astea bluza și când am scos-o din dulap mirosea efectiv a parfum. Chiar mi-ar placea să existe unul cu acest miros, eu l-aș cumpăra.

Apidava

Bombonelele le-am mai avut, sunt bune când simți că te cam ia durerea de gât. Pe acestea le-au consumat mai mult părinții mei, aroma asta nu e neapărat preferata mea dar nu e nici insuportabilă.

Apidava

Apidava e chiar un prieten de nădejde, eu îi recomand.

Voi ați încercat ceva de la ei?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!