Articol

Anul asta merg la DIGITAL DIVAS

Bună şi bine v-am găsit.

Deşi am strigat în gura mare, atât pe you-tube, faceebok şi instagram.

Simt nevoia să o fac şi aici pe blog şi anume: SUNT ÎNSCRISĂ LA DIGITAL DIVAS LA CATEGORIA BEST NEWCOMER IN FASHION AND BEAUTY ON YOUTUBE!

Na că am făcut-o şi pe asta, acum mă simt mult mai bine. Dar hai să vorbim un pic despre tot ce înseamnă PENTRU MINE acest eveniment.

Dacă sunteţi în pas cu urmărirea diverselor evenimente de beauty/fashion/socialmedia, cu siguranţă aţi auzit de DIGITAL DIVAS by Avon. Tin minte că am auzit de el acum 4 ani, dar nu prea ştiam eu cu ce se mănâncă. Eram şi destul de nouă în ale blogging-ului, aşa că nu prea m-a interesat.

Cu toate astea, acum trei ani am descoperit faptul că pot să urmăresc evenimentul de acasă şi aşa am început să mă uit.

Ţin minte că anul trecut chiar m-am dus la părinţii mei în cameră şi le-am zis că într-o zi o să particip şi eu, într-o zi o să urc şi eu pe scenă să mi ridic premiul şi deja mă vedeam defilând pe acolo şi zicând: Le mulţumesc mult părinţilor mei şi oamenilor care m-au votat! eheee, ce frumos sună.

Anul ăsta lucrurile s-au schimbat, asta pentru că am început să dau de gustul evenimentelor şi nu doar la mine în oraş ci şi în alte oraşe, aşa că mi-am făcut curaj să intru pe site să văd când o să se ţină anul acesta şi unde.

Am aflat data şi locul, mai exact 28 mai la Palatul Bragadiru din Bucureşti, însă cu toate astea nu aveam prea mari speranţe că o să particip.

I-am scris pe dată prietenei mele dragi Mirela. Aceasta a fost deja extra drăguţă să mă cazeze la ea pentru ultimele două evenimente. Stiind că dânsa a mai participat şi că dorea să participe şi în acest an.

Ca de fiecare dată dânsa m-a susţinut şi mi-a zis: De ce nu ceri şi tu? şi uite că aşa am şi făcut, după am aflat că poţi să te înscrii şi pentru Digital Diva Awards şi TADAAM! .

Anul asta merg la DIGITAL DIVAS

Citisem în regulament că nu e suficient să te propui sau să te propună cineva.

Treci şi prin filtrul unui juriu, aşa că eram în dubii dacă o să fiu selectată.

La ceva timp după, am intrat pe site să verific şi eu, m-am căutat cu numele Georgiana Sabina, uitând complet că eu m-am înscris cu numele Sabina Rusescu, asta fiind numele canalului de you-tube, apropo m-am înscris la categoria Best Newcomer in Fashion and Beauty on YouTube.

Şi încep eu frumos să mă caut, de la coadă evident. Eu aşa am obiceiul şi văd că nu sunt cu acest nume, când mă uit mai bine, pac, a treia este nimeni alta decât Sabina Rusescu.

Anul asta merg la DIGITAL DIVAS

Vă daţi seama, direct veselie, am început să postez despre asta peste tot unde am apucat.

Cu speranţa că lumea o să mă voteze, dar vă zic sincer, scopul meu era să ajung pe listă.

Voturile se fac până pe 14 mai şi puteţi vota fie la o singură categorie, fie la toate, dar doar o singură dată de pe un email, aveţi aici link către site: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/ .

Momentan încă nu am primit invitaţia oficială la eveniment, dar bănuiesc că fiind nominalizată , cu siguranţă o să o primesc.

Nu ştiu ce o să fie pe mai departe.

Le urez mult succes tuturor, am votat şi eu pentru că am mulţi prieteni care participă. Am anunţat pe toată lumea pe care eu cunoşteam că apare pe listă. Pentru că aşa mi se pare moral să fac, chiar dacă multe dintre fete erau la aceeaşi categorie cu mine.

Îmi doresc foarte mult să câştig şi să urc pe acea scenă dar numai Dumnezeu ştie ce o să se întâmple şi cum.

Cam atât pentru moment, nu uitaţi că noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să aveţi o zi superbă!!!