Articol

Another type of Christmas make up!!/Machiaj pentru Craciun/Prima varianta

 Bună dragele mele. 
 Revin cu o postare pe care trebuia să o fac de mult timp și pe care am tot amanato de ceva timp din diferite motive dar v am zis că vreau neapărat să fac un make up pentru voi și uite că asta am și făcut. 
 Ne apropiem cu pași foarte repezi spre Crăciun și toată lumea (sau doar eu ) aleargă după rochia/ținuta , cuafura , machiajul perfect pentru această zi specială așa că m am decis să fac un machiaj , destul de simplu dar interesant în modul lui , nu ești chiar tipicul machiaj cu auriu pe pleoape și ruj roșu pe buze (sau este?) sau defapt nu în totalitate dar mie personal mi a plăcut să îl încerc este prima opțiune pe care vi o pun la dispoziție în ceea ce privește machiajul pentru că da , am de gând să mai fac încă un machiaj pentru voi. 
 Daar gata cu vorbăria , să îi dăm drumul : 

(Mereu  mi a placut sa incerc sa am parul ca in imaginea a 8 a )
Pasul 1:Față 
 Am început prin aplicarea cremei de față de la Oriflame Essentials (pe care am primit o la un concurs ca și premiu de consolare). 
 Mi am aplicat fondul de ten de la Rimmel London WAKE ME UP în nr 100 nuanța Ivory cu ajutorul buretelui de la Oriflame (Copie bună după Beauty Blender). 
 Pentru a da culoare obrajilor am folosit blushul de la Oriflame Illuskin Blush în nuanța Pink Glow și mi am iluminat față cu blushul de la Labo stem Make up în nr 22 nuanța Caramel. 
 Ca și pensule am folosit o pensulă de blush de la Oriflame Very me și o pensulă evantai no name. 
 Pentru sprâncene am folosit mai întâi în partea de început a sprâncenei fardul mai deschis din kitul de la Oriflame iar spre locul unde sprânceana se arcuiește am folosit fardul mai închis din același kit , le am blenduit un pic și atât. 

Pasul 2:Ochii 
 Pentru a mi ascunde micile venisoare și pentru a uniformiza un pic culoarea pleoapei am folosit baza de la Essence Love Stage. 
 Am aplicat pe toată pleoapa un fard roz semi mat (Paletă Ruby Rose)apoi în pliu am început să blenduiesc cu ajutorul pensulei de la Catrice , un fard roșu mat și aici blenduiti , blenduiti , blenduiti on and on .Cu ajutorul aceleași pensule am aplicat fix pe lina pliului un duo de culori , o combinație din acest maro caramel și acel fard din trusă de sprâncene de la Oriflame (mă refer la nuanța deschisă) la fel le am amestecat  , după am aplicat acel pigment de la Lady’s numai știu nuanța , am udat un pic pensula de la Ebelin și am aplicat cu mare grijă iar pentru un plus de strălucire am mai adăugat în centrul pleoapei puțin din acel iluminator de la Ebelin. 
 Mi am ridicat un pic genele cu acel întorcător de gene apoi am aplicat un strat generos de rimel și anume Giordani Gold Luscious Volume Mascara . 
 Dar nu am terminat pe linia apei am folosit creionul Oriflame The One în nuanța Nude iar pe partea de jos a ochiului am aplicat culoarea mai închisă de maro din kitul de sprâncene Oriflame apoi l am blenduit un pic și gata. 

Pasul 3:Buze 
 Am folosit un singur produs și anume creionul de buze de la Essence nr 10 nuanța Femme Fatale. 
  Fetelor asta a fost tot spre că v a plăcut și dacă veți încerca vreodată acest machiaj chiar aș vrea să îl văd recreat de voi . 
 Aștept cu mare nerăbdare comentariile voastre mai jos pentru că am nevoie să știu și părerea voastră . Noi ne revedem curând cu o nouă postare , v am pupat :* 
  Pe mine mă găsiți pe: Email: georgiana.sabina94@yahoo.com
Instagram:georgianasabina94
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Georgiana-Sabinas-beauty-page/277901009058333

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.