Articol

Interviu de frumusete #1 Ana-Maria de la Beauty Barometer

Bună și bine te-am găsit, pentru azi am un Interviu de frumusete #1 Ana-Maria de la Beauty Barometer

După cum te-am obișnuit de anul trecut, astăzi am revenit cu articolul din seria Interviu de frumusețe, pe care am decis să îl fac în continuare, doar că am schimbat un pic regulile.

M-am gândit să aduc în atenția ta, atât fete cunoscute deja în you-tube, cât și fete la început de drum, asta pentru că vreau să le susțin și pe fetele mai noi.

Luna asta am ales-o pe Ani de la beautybarometer.com să răspundă la întrebări, m-am bucurat foarte mult că a acceptat.

Este una dintre persoanele care a avut o influență benefică asupra mea, îmi place foarte mult ceea ce face, țin minte că am participat acum ceva timp la unul dintre concursurile ei, pentru care am avut de scris un articol și ea a venit cu niște sfaturi foarte folositoare.

Dacă o urmărești pe Ani, sigur ai auzit de faimoasele întâlniri între bloggeri pe care ea le organizează și la care mi-am dorit și eu foarte mult să ajung, ea m-a motivat să mi doresc să fac și eu așa ceva la mine în oraș, nu am reușit eu, a reușit altcineva și atunci când am anunțat-o că o să particip la primul meu eveniment de genul, a fost mai mult decât generoasă și s-a oferit să trimită un cadou pentru o tombolă și mi-a pus și mie câteva bunătăți, așa că pentru mine o să aibe mereu un loc special în inimă.

Dar gata, iar m-am lungit, trec la întrebări:

1)Bună Ani, mă bucur mult că ai acceptat invitația mea, pentru început aș vrea să ne zici cum a început proiectul Beauty barometer?

Mulțumesc de invitație, mă bucur să răspund la întrebările tale. Am început blogul BeautyBarometer dintr-o joacă, îmi place să scriu și aveam jumătate de debara plină de cosmetice. O prietenă mi-a zis că de ce nu fac publică pasiunea mea pentru cosmetice. Și am zis „hai să scriu”. Așa au trecut peste 5 ani de când scriu pe beautybarometer.com, iar de vreo 3 ani fac și Youtube.

2)Care este primul produs de machiaj pe care ai început să îl folosești?

Prin clasa a 6-a am încercat un balsam de buze, bine, pe vremea aceea oricum nu găseam eu mare lucru. Am încercat îngrozitorul ruj verde chinezesc care îți lasă buzele super roșii și aceea a fost prima experiență groaznică. Nu am reușit să îl curăț de pe buze, am plecat așa la școală și nu știam cum să mă ascund să nu mă vadă cineva. Însă la modul serios și responsabil, am început cu rujurile și rimelurile, acesteau au fost și primele produse pe care mi le-am cumpărat din alocație când încă eram la liceu.

3)Știu că ai o mare pasiune pentru parfumuri, care este firma preferată, dar parfumul preferat?

O, da, când vine vorba de parfumuri pasiunea e și mai aprigă. Îmi place Guerlain, Shalimar este parfumul meu preferat, însă în ultima vreme îmi place enorm și Vol de Nuit. Îmi place să și descopăr parfumuri noi și Slavă Domnului că am ce descoperi. Parfumeria de nișa mă atrage cel mai mult și înseamnă multă educare, dar și investiție ca și timp, dar ca și bani. Parfumurile au mai multe semnificații decât credem noi.

4)Dacă ai avea o sumă mare de bani pe care ai putea să o dai pe skin-care sau cosmetice, enumeră trei produse pe care ți le-ai lua!

Dacă aș avea o sumă mare de bani, mi-aș lua un kit Orchidee Imperiale de la Guerlain, cremă de noapte Supremya de la Sisley și un set de îngrijire Sensai Ultimate…. și aș mai adăuga dacă îmi dai voie niște produse de makeup de la Serge Lutens, recent descoperite și pe care momentan nu mi le permit… am o listă lungă de lucruri pe care mi le-aș dori.

Sper să pice vreo moștenire de la vreo mătușă necunoscută:)).

5)Dacă s-ar face un film după viața ta, ce actriță ai vrea să te joace?

Nu îmi doresc așa ceva, mi se pare un mare moft de divă închipuită. Nu am adus nimic special omenirii ca să se facă un film după viața mea. Plus că încă nu știu ce va mai urma. Prefer să îmi joc viața doar eu. Mă amuză când mai citesc chestia asta pe la diverse așa-zise vedete care își văd deja viața jucată pe un ecran de cinema.

6)Îți place să citești, dacă da, care e ultima carte citită?

Da, îmi place și regret că nu apuc să citesc cât mi-aș dori. Recent am răsfoit binișor din Notele zilnice ale lui Camil Petrescu, un fel de jurnal. Dar încă nu am terminat cartea. Este incredibil de actuală.7)Spune-ne unul dintre obiectivele pe anul 2018!

Doar să merg cu toate lucrurile așa cum e firesc, să mă bucur de prezent, cam atât.

8)Și la sfârșit, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com !?

Să se bucure de fiecare zi ca de un nou început și să aibă grijă de ele. Și ție îți urez multă baftă cu blogul și mult curaj.

Asta a fost tot, sper că ți-a plăcut, pe Ani o găsești pe blog, you-tube, facebook, instagram, twitter și periscope  .

Sunt curioasă, tu o urmărești pe Ani?

Aștept răspunsul tău, iar noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!