Articol

Despre produsele Faunus

FAUNUS

Bună tuturor. Am testat produsele Faunus și sunt gata să vă zic cum mi s-au părut.

Tot văzusem în online păreri bune despre ele dar n-am avut ocazia să le încerc, asta până acum. Au un portofoliu foarte mare cu produse din diverse categorii. Amintesc doar câteva: unguente, ceaiuri, siropuri, tincturi, șamd.

Eu am primit următoarele:

  • Vitaminizantus, vitamine pentru creșterea imunității sirop
  • Energizant, ulei de masaj
  • Untul Pământului, unguent
  • Balsam de buze cu portocale

O să încep cu primul produs pe care l-am folosit și pe care l-am și terminat între timp și anume siropul. Având în vedere situația în care ne aflăm și faptul că imunitatea mea nu e cea mai bună, acest produs a venit la fix.

FAUNUS

FAUNUSAre un gust acceptabil, lucru foarte important pentru o sclifosită ca mine. Eu luam cam 3-4 lingurițe pe zi, așa cum recomandau și ei să iei. Am început să îl consum fix în perioada în care mă prinsese deja o răceală, deci la capitolul efect, nu stiu sigur daca a funcționat.

Cu toate astea cred că a ajutat, fiind un produs pe baza de plante.

Eu recunosc că nu prea sunt mare fana uleiuri de mesaj, l-am folosit mai mult pentru părinții mei.  Are un miros plăcut și intră rapid în piele.

FAUNUS

FAUNUS

Ei uite un produs care a intrat în rutina mea de îngrijire a corpului și anume unguentul cu untul pământului. Îl folosesc pentru vânătăi și am observat că ajută în vindecarea lor. Pe lângă asta are și alte beneficii, cele mai multe în reumatism și dureri articulare.

FAUNUS

Balsamul de buze e bine de avut la îndemăna, miroase foarte bine și ajută la hidratarea buzelor. Iar cum mie mi place să țin câte unul peste tot prin casă, m-am bucurat că l-am primit.

FAUNUS

Eu Am testat produsele Faunus, voi ați folosit de la ei ceva?
Aștept să mi spuneți, până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!